ترامپ پس از گاف سنگین: تقصیر فاکس‌نیوز بود!

دوشنبه 2 اسفند 1395
08:14
ترامپ پس از گاف سنگین: تقصیر فاکس‌نیوز بود! دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در پی اظهارات جنجالی خود در خصوص وقوع یک حادثه تروریستی در سوئد مدعی شد خبر آن را از تلویزیون شنیده است.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، ترامپ در ابتدا روز شنبه و در یک گردهمایی در ایالت فلوریدا، با اشاره به وقایع اخیر در اروپا به سوئد اشاره کرد. وی به هوادارانش گفت: «ببینید دیشب در سوئد چه رخ داد.»
اظهارات وی در سوئد با شگفتی و اعتراض شهروندان این کشور همراه شد. وزارت خارجه سوئد نیز از بی‌اطلاعی خود در خصوص وقوع یک حادثه تروریستی در این کشور خبر داد.
اما ترامپ روز یکشنبه با انتشار یک توییت نوشت ماجرایی که به آن اشاره کرده است، به یک گزارش خبری پخش‌شده از فاکس نیوز درباره مهاجران و سوئد باز می‌گردد.
به نوشته رویترز، در یکی از برنامه‌های جمعه شب فاکس نیوز گفته شده بود سوئد سال گذشته بیش از 160 هزار مهاجر را پذیرفته است؛ ولی فقط 500 نفر از آن‌ها موفق به یافتن شغل شده‌اند. این شبکه همچنین تشدید خشونت‌های مرتبط با اسلحه و موارد تجاوز در سوئد را به افزایش حضور مهاجران نسبت داد. احتمالاً اشاره ترامپ به همین گزارش بوده است.
"سارا هاکابی"، یک سخنگوی کاخ سفید نیز در تلاش برای توجیه اظهارات ترامپ اعلام کرد رئیس‌جمهور آمریکا تنها به افزایش موارد جرم و جنایت و وقایع اخیر اشاره کرده است و مورد خاصی را مد نظر نداشته است.
 

0% ...

آخرین اخبار

نمایندگان مسیحی مجلس ایران: توهین به پاپ، تعرض به انسانیت است


فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز


ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است


شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد