بازداشت دستیاران لوپن به جرم اختلاس مالی

چهارشنبه 4 اسفند 1395
21:44
بازداشت دستیاران لوپن به جرم اختلاس مالی دو تن از نزديکان خانم مارين لوپن، نامزد راستگرای انتخابات ریاست جمهوری فرانسه، به جرم اختلاس بازداشت شدند.

خبرگزاری فرانسه امروز(چهارشنبه) گزارش کرد، دو تن از دستياران نامزد راست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه به نام های «تييری لگيير» محافظ لوپن و «کاترين گريست» دستيار شخصی او به اتهام دست داشتن در اختلاس ۳۶۰ هزار دلاری از پارلمان اروپا توسط پليس مبارزه با اختلاس فرانسه دستگير شدند.

گفته می شود پارلمان اروپا، لوپن را به سوء استفاده غيرقانونی از بودجه مالی اين پارلمان جهت پرداخت حقوق افراد دستگير شده متهم کرده است. در همين راستا پارلمان اروپا در اقدامی، نيمی از حقوق ۱۶ هزار يورويی لوپن را برداشت کرده است.

مارين لوپن نيز در واکنش به این اتهام گفت: "مردم فرانسه به خوبی تفاوت ميان موارد واقعی و دسيسه چينی های سياسی را تشخيص می دهند."

0% ...

آخرین اخبار

حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم یمن برای اعمال محاصره دریایی علیه عربستان؛ آغاز مرحله جدید در معادلات رویارویی + ویدئو


انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود


وزیر کشور عازم پاکستان شد


آیا شمارش معکوس برای رژیم سعودی و حامیانش آغاز شده است؟


کشورهایی که همراه اقدامات تجاوزکارانه آمریکا بودند، در عبور از تنگه هرمز به مشکل می‌خورند


سپاه پاسداران: با قدرت، حکمت و اقتدار «درسی فراموش‌نشدنی» به آمریکای جنایتکار می‌دهیم


محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در نشست بریکس


برنهام نخست‌وزیر انگلیس شد


یمن محاصره دریایی عربستان را آغاز کرد