ترامپ اخراج مهاجرین را عملیات جنگی دانست

جمعه 6 اسفند 1395
10:32
ترامپ اخراج مهاجرین را عملیات جنگی دانست دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا تلاش حکومتش برای اخراج مهاجرین غیر قانونی از آمریکا را به "عملیات نظامی" تشبیه کرد.

العالمآمریکا 

به گزارش خبرگزاری تاس، وی در کاخ سفید به خبرنگاران گفت، ما اشخاص بد را اخراج می کنیم، این یک عملیات نظامی است چون به آنان اجازه داده بودیم وارد کشور مان شوند، اکثر این اشخاص به طور غیر قانونی در آمریکا اقامت دارند. 
اما شون اسپایسر سخنگوی کاخ سفید گفت که منظور ترامپ از عملیات نظامی، تلاش عظیم و دقیق حکومتش برای برخورد با مشکل مهاجرین غیرقانونی است.
جان کلی وزیر امنیت داخلی آمریکا پیشتر در پایتخت مکزیک به خبرنگاران گفته بود که آمریکا هرگز از قدرت نظامی برای اخراج مهاجرین استفاده نخواهد کرد و این اخراج گروهی نخواهد بود.  
ترامپ مدتی قبل فرمان اسکان پناه جویان در آمریکا برای 120 روز و منع ورود شهروندان کشورهای عراق، ایران، یمن، لیبی، سوریه، سومالی و سودان به آمریکا برای مدت 90 روز را صادر کرده بود.
206
 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

فشار قضایی بر وزیر صهیونیست شدت گرفت؛ درخواست از شاباک برای ارائه اسناد جدید


دومین کشتی ایران از تنگه هرمز گذشت و در حال حرکت به سمت بندر امام خمینی است


هلاکت سرکرده‌ گروهک تروریستی تجزیه‌ خوزستان/ 11 نفر دستگیر شدند


پزشکیان: اورژانس از ارکان کلیدی مدیریت بحران است


حضور کشتی‌گیران ایران در مسابقات بین‌المللی ترکیه


مسکو: آژانس هیچ مدرکی از انحراف فعالیت هسته‌ای ایران ندارد/مذاکرات واشنگتن-تهران ضروری است


اسپانیا: جنگ آمریکا و تل‌آویو علیه ایران اشتباه و غیرقانونی است


هشدار سفارت ایران در انگلیس به رئیس شورای اروپا


وام ودیعه مسکن به همه خسارت دیدگان جنگ پرداخت می‌شود


لاوروف: حق غنی‌سازی اورانیوم ایران غیرقابل انکار است