حکم جدید دادگاه تونس علیه رئیس جمهور مخلوع

شنبه 14 اسفند 1395
12:21
حکم جدید دادگاه تونس علیه رئیس جمهور مخلوع دادگاه تونس در احکامی جداگانه به صورت غیابی هشت نفر از جمله زین العابدین بن علی و داماد وی را به اتهام فساد به ترتیب 8 و 6 سال زندان محکوم کرد.

العالمتونس

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سفیان السلیطی سخنگوی دادستان تونس تصریح کرد: دادگاه بدوی این کشور زین العابدین بن علی رئیس جمهور مخلوع و عماد الطرابلسی داماد وی را به اتهام سوء استفاده از قدرت، دست داشتن در فساد و خسارت به اموال عمومی به حبس محکوم کرده است.

ماه گذشته نیز دادگاه تونس با صدور حکمی 'زین العابدین بن علی و همسرش لیلی طرابلسی را، به اتهام فساد مالی هر کدام را به 10 سال زندان محکوم کرده بود.

زین العابدین بن علی، 14 ژانویه 2011 پس از وقوع انقلاب یاسمین که به سرنگونی حکومتش انجامید به همراه خانواده خود از تونس گریخت و به عربستان رفت .
تاکنون دادگاه تونس احکام بسیاری را به ویژه در زمینه فساد علیه بن علی و خانواده اش صادر کرده است.
همچنین بن علی در پرونده موبوط به سرکوب خونین تظاهرکنندگان در زمان انقلاب دراین کشور به حبس ابد محکوم شده است.
221

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی ارتش، ناوشکن‌های آمریکایی را از تجاوز به دو نفتکش ایرانی پشیمان کرد


دعوت از آحاد ملت ایران برای شرکت در مراسم گرامیداشت شهیدان دکتر لاریجانی و فرزند برومندش


دادگاه فدرال آمریکا تعرفه‌های جهانی ترامپ را غیرقانونی خواند


هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است