تقویت نیروهای ترکیه در شهر الباب سوریه

دوشنبه 16 اسفند 1395
19:26
تقویت نیروهای ترکیه در شهر الباب سوریه ارتش ترکیه تجهیزات نظامی جدیدی وارد پایگاه های نظامی خود در اطراف شهر الباب سوریه کرد.

العالمسوریه
 

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ارتش ترکیه از طریق گذرگاه شهر مرزی جرابلس در شمال سوریه، تجهیزات نظامی جدیدی به مواضع نظامی خود در حومه شهر الباب منتقل کرد.

از سوی دیگر خبرها حاکی است که نیروهای ارتش سوریه و متحدان خود توانسته اند میدان نفتی جزل در غرب شهر تدمر را از دست تروریست‌های داعش خارج و خسارت سنگینی به تروریست ها وارد کنند.

نیروهای ارتش سوریه همچنین توانستند 4 مجتمع را در محله المنشیه در شهر درعا از تروریست های جبهه النصره بازپس گیرند و تلفات سنگینی به آنها وارد کنند.

نیروهای سوری در القابون و غوطه شرقی دمشق نیز تروریست ها را هدف قرار دادند.

به گفته منابع آگاه در حمله خمپاره ای گروه های تروریستی به محله های القصاع، العدوی، کورنیش در حومه شهر دمشق، شماری از شهروندان سوری مجروح شدند.

خبرها حاکی است که تروریست های "احرار الشام" و "تحریر الشام" در اطراف روستای المسطومه در جنوب ادلب با هم درگیر شدند که در نتیجه آن 5 عنصر احرار الشام اسیر شد.
213

0% ...

آخرین اخبار

کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"