ایرانیان در فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا باقی ماندند

دوشنبه 16 اسفند 1395
21:54
ایرانیان در فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا باقی ماندند دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امروز( دوشنبه) فرمان جدیدی امضاء کرد که براساس آن اتباع شش کشور همچنان در فهرست ممنوعیت ورود به آمریکا باقی می مانند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رکس تیلرسون، وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد : ترامپ با امضای فرمان اجرایی جدید از حق خود برای حفظ امنیت مردم ما استفاده کرده است.

وی افزود : کشورهای متحد ما باید بدانند که این فرمان، بخشی از تلاش ادامه‌دار ما برای از بین بردن آسیب‌پذیری‌هایی است که تروریست‌های رادیکال اسلامی می‌توانند از آن برای انجام عملیات مخرب استفاده کنند.

وی گفت : وزارت خارجه آمریکا مفادی از این فرمان که اجازه پذیرش پناه‌جویان می‌دهد را بعد از تعیین اینکه آنها خطری برای امنیت یا رفاه آمریکا ایجاد نمی‌کنند، اجرا خواهد کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا درباره حذف عراق از این فهرست گفت : عراق یکی از شریکان مهم ما در مبارزه با داعش است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امروز فرمان اجرایی مهاجرتی جدید خود را امضا کرد.

شش کشور از جمله ایران هدف این فرمان اجرایی دونالد ترامپ هستند.

عراق از جمع کشورهایی که در فرمان اجرایی قبلی ذکر شده بودند، مستثنی شده است.

فرمان جدید ترامپ از 16 مارس (26 اسفند) اجرایی خواهد شد.

 

0% ...

آخرین اخبار

پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند