محکومیت آزمایش‌های موشکی کره‌شمالی درشورای‌امنیت

چهارشنبه 18 اسفند 1395
08:12
محکومیت آزمایش‌های موشکی کره‌شمالی درشورای‌امنیت شورای امنیت سازمان ملل، آزمایش‌های موشکی اخیر کره شمالی را محکوم کرد.

العالم - آمریکا

به نقل از رویترز؛ شورای امنیت سازمان ملل روز سه‌شنبه آزمایش‌های اخیر موشک‌های بالستیک کره شمالی را محکوم و در خصوص آنچه رفتار رو به افزایشِ بی‌ثبات‌کننده این کشور و تقابل با 15 عضو شورای امنیت نامید، ابراز نگرانی کرد.
پیونگ‌یانگ روز دوشنبه 4 موشک بالستیک به دریای ژاپن شلیک کرد؛ اقدامی که خشم کره جنوبی و ژاپن را به همراه داشت. کره شمالی پیش‌تر وعده داده بود برای تقابل با رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا، اقدامی انتقام‌جویانه را در دستور کار قرار دهد.
قرار است سازمان ملل برای بررسی بیشتر این آزمایش‌ها، روز چهارشنبه جلسه‌ای پشت درهای بسته برگزار کند.
در بیانیه روز سه‌شنبه، شورای امنیت آزمایش‌های موشکی کره شمالی را به شدت محکوم کرد و افزود «این فعالیت‌ها به توسعه سامانه‌های پرتاب سلاح‌های هسته‌ای جمهوری دموکراتیک خلق کره منجر خواهد شد و تنش را در منطقه و ورای آن، و خطر وقوع رقابت تسلیحاتی را در منطقه تشدید خواهد کرد.»
کره شمالی از سال 2006 با تحریم‌های سازمان ملل و ممنوعیت خرید سلاح، با هدف ایجاد اخلال در برنامه‌های توسعه سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های بالستیک این کشور روبرو بوده است. شورای امنیت پس از انجام هر یک از 5 آزمایش هسته‌ای این کشور، تحریم‌های پیونگ‌یانگ را تشدید کرده است.
شورای امنیت روز سه‌شنبه همچنین تهدید کرد اقدامات مهم دیگری را در دستور کار قرار دهد.

0% ...

آخرین اخبار

نعیم قاسم: اهداف اشغالگری اسرائیل، نابودی تمامی قدرت لبنان است


هشدار چین به آمریکا: در روابط پکن-تهران دخالت نکنید


تیراندازی مرگبار در نیوجرسی آمریکا


با انتقام‌کشی علیه اقتصاد جهانی نمی‌توان در جنگ پیروز شد


چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


خودداری ناتو از پیوستن به طرح آمریکا برای مسدود کردن تنگه هرمز