سردرگمی فدراسیون وزنه‌برداری آمریکا به خاطر ترامپ

چهارشنبه 18 اسفند 1395
13:13
سردرگمی فدراسیون وزنه‌برداری آمریکا به خاطر ترامپ فدراسیون وزنه‌برداری آمریکا در حال‌ بررسی است تا مشخص کند که قانون مهاجرت جدید دونالد ترامپ که برای ۹۰ روز صدور ویزا برای اتباع ۶ کشور را ممنوع می‌کنند چه تاثیری بر مسابقات جهانی وزنه‌برداری در آناهایم دارد.

العالم-آمریکا

به‌ گزارش سایت Inside the games، دونالد ترامپ در دستور جدیدش عراق را از فهرست ممنوعیت ویزا حذف کرده است. بنابراین در حال‌ حاضر اتباع ۶ کشور که عبارتند از ایران، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن، نمی‌توانند تا ۹۰ روز ویزای آمریکا دریافت کنند.

هم‌چنین مهاجران این ۶ کشور نیز تا ۱۲۰ روز نمی‌توانند وارد آمریکا شوند. قانون قبلی ترامپ از سوی دادگاه فدرال آمریکا متوقف شده بود.

قرار است که مسابقات قهرمان جهان وزنه‌برداری از ۲۹ نوامبر تا ۶ دسامبر در آناهایم آمریکا برگزار شود.

مدیر اجرایی فدراسیون وزنه‌برداری آمریکا در این باره می‌گوید: ورزش می‌تواند زیر پرچم صلح همه دنیا را با هم متحد کند. فدراسیون وزنه‌برداری آمریکا موافق جدایی سیاست از ورزش است. ما به همکاری با کمیته‌ المپیک آمریکا ادامه‌ می‌دهیم تا بفهمیم قانون مهاجرت جدید چه تاثیری بر مسابقات ما دارد. ما امیدواریم که بتوانیم میزبان تمامی وزنه‌برداران خارجی باشیم حتی ورزشکاران ۶ کشور ممنوع شده.

بار قبل که ترامپ ورود اتباع هفت کشور را به آمریکا ممنوع کرده بود کشورهای مختلفی واکنش نشان دادند. ایران قصد داشت که بعد از این قانون مقابله به مثل کند و کشتی‌گیران آمریکایی را برای مسابقات جهانی کشتی آزاد به ایران راه ندهد، اما با لغو شدن قانون ترامپ توسط دادگاه فدرال آمریکا ایران نیز به کشتی‌گیران آمریکایی ویزا داد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت