چرا فواد معصوم به اجلاس سران عرب نمی رود

پنج‌شنبه 19 اسفند 1395
17:10
چرا فواد معصوم به اجلاس سران عرب نمی رود مشاور رئیس جمهوری عراق به توضیح علل انتخاب حیدر العبادی نخست وزیر عراق به جای فؤاد معصوم رئیس جمهوری این کشور برای حضور درنشست آتی سران عرب در اردن پرداخت.

العالم - عراق

به گزارش پایگاه عراقی السومریه نیوز، عبد الله علياوی گفت که حیدر العبادی و فؤاد معصوم تلفنی درباره حضورعراق درنشست سران عرب با یکدیگر گفت و گو کردند وطی این گفت وگو توافق شد که حیدر العبادی به نمایندگی از عراق دراین نشست حضور یابد.

علياوی افزود: «علت حضور حیدر العبادی درنشست سران عرب این است که کشورهای عربی احساس می کنند عراق از گردونه این کشورها خارج شده و اتهاماتی را دراین باره به عراق وارد کرده اند؛به ویژه با وجود اینکه این کشورها تمایل دارند به عراق درزمینه بازسازی وحمایت اقتصادی کمک کنند.

مشاور رئیس جمهوری عراق افزود: «علت دیگر این است که حیدر العبادی، مسئول موضوع امنیت است والعبادی تلاش خواهد کرد که در نشست سران عرب، از پیروزی های نیروهای مسلح دربرابر تروریست ها سخن بگوید.

یک منبع آگاه روز چهارشنبه اعلام کرده بود که حیدر العبادی به نمایندگی از عراق درنشست آتی سران عرب شرکت خواهد کرد.

قرار است که بیست وهشتمین دور از نشست های عادی شورای اتحادیه عرب درروزهای 23 تا 29 مارس 2017 درمنطقه بحرالمیت اردن برگزار شود.
215

0% ...

آخرین اخبار

تأکید بر ساماندهی وضعیت بیکاران در دوره جنگ


زنجیره تامین امنیت غذایی کشور به صورت کامل برقرار است


پیشنهاد‌های ایران به طرف مقابل منصفانه و عملیاتی هستند


ایران عزیز، لبنان و یمن یک حقیقت واحدند


روسیه پرواز بر فراز حریم هوایی ایران را آغاز کرد


قرآن خطی با تقریظ رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی رونمایی شد


بخشنامه تعیین حداقل مزد سال ۱۴۰۵ ابلاغ شد


رئیس‌جمهور: تلاش می‌کنیم جنگ با «عزت، حکمت و مصلحت» به پایان برسد


لندن: وارد درگیری با ایران نمی‌شویم


رویترز: بازگشت جریان نفت در تنگه هرمز آسان نیست