رفتار عجیب پادشاه عربستان در ژاپن

سه شنبه 24 اسفند 1395
06:45
رفتار عجیب پادشاه عربستان در ژاپن رفتار عجیب پادشاه عربستان در دیدار با نخست وزیر ژاپن توجه رسانه ها را به خود جلب کرد.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، گرچه رفتارهای عجیب و غیرمعمول و خلاف عرف دیپلماتیک از برخی دیکتاتورهای عرب از جمله پادشاهان سالخورده عربستان سعودی اتفاق چندان جدیدی نیست اما این بار چنین رفتاری نشان از ناآگاهی پادشاه عربستان از ساده ترین و ابتدایی ترین رفتارها در عرف دیپلماتیک هنگام دیدار با رهبران کشورهای دیگر است.

البته این احتمال وجود دارد که کهولت سن و شاید بیماری زوال عقل پادشاه عربستان را به مجسمه ای متحرک تبدیل کرده باشد که نمی داند چه کار باید بکند.

او در دیدار با شینزو آبه نخست وزیر ژاپن نمی دانست که باید در جلوی پرچم های دو کشور ایستاده و ادای احترام کند یا نمی دانست که وقتی در جلوی دوربین ها ایستاد باید با نخست وزیر ژاپن دست دهد به طوری که حتی نخست وزیر ژاپن چندین بار با اشاره این کار را به او یادآوری کرد اما او هنوز نمی دانست که باید با نخست وزیر ژاپن دست دهد.

0% ...

آخرین اخبار

شکار در آشیانه؛ روایتی از جسورانه‌ترین عملیات نفوذ به قلب پایگاه آمریکایی


پلوسی: ما به جنگ رفتیم و باختیم/توافق ترامپ شکستی برای آمریکاست


هشدار حماس درباره موافقت تل‌آویو با ساخت ۵۷۶ واحد جدید در کرانه باختری


مسعود پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد


شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم