تغییر دراماتیک ... عربستان بدهی‌های عراق را می‌بخشد

جمعه 4 فروردين 1396
18:14
تغییر دراماتیک ... عربستان بدهی‌های عراق را می‌بخشد «عادل الجبیر» و «ابراهیم الجعفری» وزرای خارجه عربستان و عراق روز پنج‌شنبه (دیروز) در حاشیه نشست ضد داعش در واشنگتن، با یکدیگر دیدار کردند.

العالم - عربستان

به گزارش پایگاه روسیا الیوم، در بیانیه امروز (جمعه) وزارت خارجه عراق آمده است که الجبیر در این دیدار از آمادگی عربستان برای پرداخت بدهی‌های سابق خود به عراق خبر داد. او البته از حجم و میزان این بدهی‌ها سخنی نگفت.

وزیر خارجه سعودی همچنین از عزم ریاض برای راه اندازی خط هوایی از ریاض به بغداد و نجف در چارچوب گسترش روابط دو جانبه خبر داد.

در مقابل نیز ابراهیم الجعفری، گفت که عراق همچنان به کمک مالی و انسانی نیاز دارد تا زیرساخت‌های شهرهای خود را پس از آزادی بازسازی کند.

وزیر خارجه عراق در این دیدار همچنین از سخنان «ثامر السبهان» سفیر سابق عربستان در عراق به شدت انتقاد کرد. السبهان پیش از این گفته بود که عراق امنیت لازم را برای سفارتخانه عربستان فراهم نکرده است.

0% ...

آخرین اخبار

کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم


عضو ارشد انصارالله: پیروزی محور جهاد و مقاومت مانند خورشید واضح و آشکار است


ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد


سرلشکر عبداللهی: انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد


چرا تل آویو پیش از حمله به ضاحیه، به واشنگتن اطلاع داد؟


گلوله باران خودروها و نظامیان صهیونیست توسط مقاومت لبنان