رئیس شورای سیاسی یمن خطاب به عربستان: ما شکست ناپذیریم

يکشنبه 6 فروردين 1396
15:25
رئیس شورای سیاسی یمن خطاب به عربستان: ما شکست ناپذیریم رئیس شورای عالی سیاسی یمن، در برابر هزاران تظاهر کننده در میدان "السبعین" صنعا گفت: مبارز ملت یمن ثابت کرد که از مهمات تمام جهان قوی تر است.

العالم یمن

"صالح الصماد" دربارۀ قطعنامۀ شورای امنیت گفت: کشور متجاوز عربستان سعودی نخواهد توانست قطعنامۀ بین المللی 2216 را اجرا کند؛ متجاوزانی که نتوانستند با ایجاد چالش امنیتی ضد یمن به نتیجه برسند، با چالش اقتصادی نیز راه به جایی نخواهند برد.

الصماد تاکید کرد: متجاوزان، اگر کشورهای دیگری را با ضد یمن با خود همراه کنند، نیز نخواهند توانست یمنی ها را شکست دهند، ملت ما، در مدت 2 سالی که از تجاوز به کشورمان می گذرد، پایمردی خود را ثابت کرد.

وی با اشاره به ادامه تلاش های متجاوزان برای تنگ کردن عرصه بر ملت یمن از طریق قطع امدادرسانی بشردوستانه، خاطر نشان کرد: متجاوزان نمی توانند برگزار کنندۀ گفت وگو باشند، بنابراین نشست چارجانبه ای که رژیم سعودی در پی برگزاری آن است، نتیجه ای جز وابستگی در پی نخواهد داشت. به این ترتیب، نتایج این نشست، اهمیتی برای ما ندارد و ما توجهی به آن نخواهیم کرد.

الصماد، دربارۀ "ولد الشیخ" فرستادۀ سازمان ملل به یمن نیز گفت: او هیچ کاری برای یمن نکرده است و فقط تلاش می کند وانمود کند با تمام طرف ها در تماس است.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن سپس از فریب خوردگان رژیم متجاوز سعودی در استان های یمن خواست در محاسبات خود بازنگری کنند و توجه داشته باشند که متجاوزان از طریق باز کردن دست داعش و القاعده در مناطق آنان، چه خوابی برای این مناطق دیده اند.

الصماد سپس از همبستگی کشورها و ملت های دوست و برادر با ملت یمن تجلیل و قدردانی کرد.

شمار بسیار زیادی از مردم یمن، صبح امروز در میدان السبعین در صنعا پایتخت یمن گرد هم آمدند و در دومین سالگرد تجاوز عربستان سعودی و آمریکا به یمن، ضد متجاوزان شعار دادند.

205

 

0% ...

آخرین اخبار

بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها


عطر شهادت دوباره در فضای میناب پیچید +فیلم


پایگاه های آمریکا در منطقه زیر رگبار حملات پهپادی ارتش


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.