برای جلوگیری از «فرگزیت» ... اولاند با لوپن می جنگد

يکشنبه 6 فروردين 1396
16:52
برای جلوگیری از «فرگزیت» ... اولاند با لوپن می جنگد رئیس جمهور فرانسه پیش از آغاز سفر آسیایی خود درباره احتمال خروج این کشور از اتحادیه اروپا (فرگزیت) هشدار داد.

العالم - اروپا

به گزارش  خبرگزاری فرانسه، «فرانسوا اولاند» با اشاره تلویحی به موضع «مارین لوپن» نامزد حزب راست افراطی در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه که بر خروج آن از اتحادیه اروپا تاکید دارد، تصریح کرد: برخی می خواهند از اتحادیه خارج شوند، آنها را به حال خود رها کنید تا به ملت فرانسه ثابت کنند که ما درصورت تنهایی، وضعیت بهتری خواهیم داشت.

اولاند در بیانیه ای که دفتر ریاست جمهوری فرانسه منتشر کرد، تاکید کرد: هرگز نخواهند توانست این امر را برای مردم فرانسه ثابت کنند، چرا که بازگشت به واحد پیشین پول فرانسه منجر به کاهش ارز و آسیب جدی به قدرت خرید مردم می شود، از سوی دیگر، بسته شدن مرزهای فرانسه موجب خواهد شد تا افراد زیادی، شغل خود را از دست بدهند.

اولاند پیشتر نیز تاکید کرده بود که یکی از ماموریت های او جلوگیری از پیروزی لوپن در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه است.

اولاند امروز یکشنبه در اویلن گام از سفر آسیایی خود وارد سنگاپور شد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند


مالزی بار دیگر بر عدم به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی تأکید کرد


نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز


حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم