حمله قریب الوقوع روسیه به حماه در غرب سوریه

سه شنبه 8 فروردين 1396
18:05
حمله قریب الوقوع روسیه به حماه در غرب سوریه سپهبد سرگئی رودسکوی، رئیس اداره کل عملیات ستاد کل ارتش روسیه اعلام کرد عملیات پاکسازی تروریست ها در حومه حماه در غرب سوریه ادامه دارد و نیروهای روسیه در این شهر علیه گروههای مسلح پاتک می زنند.

العالم - سوریه

رودسکوی در نشست خبری امروز(سه شنبه) گفت: 21 مارس جاری حدود 10 هزار عنصر گروه جبهه النصره و مجموعات وابسته به آن تلاش کردند شهر حماه را به کنترل درآورند که در دستیابی به این هدف ناکام ماندند.

این فرمانده عالیرتبه روس، همچنین تأکید کرد: نیروهای سوری، عملیات ویژه ای را با هدف پاکسازی غوطه شرقی دمشق از گروههای مسلح، آغاز کرده اند.

فرماندهان نظامی روسیه همچنین اعلام کردند نیروهای نظامی آن کشور در سوریه عملیات نظامی گسترده ای در غوطه شرقی دمشق با هدف پاکسازی آن از گروههای مسلح مخالف نظام انجام خواهند داد تا بدین ترتیب به موشک پرانی عناصر مسلح از این منطقه به سفارت روسیه در محله موسوم به "حی المزرعه" دمشق پایان دهند.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


صنعا محاصره را برای کشتی‌های عازم عربستان، تنگ‌تر می‌کند +فیلم


تأکید بر روابط عمیق و تاریخی بین ایران و عراق در سفر فالح الزیدی به تهران


تأکید پزشکیان و نخست‌وزیر عراق بر تحکیم روابط راهبردی و گشودن افق‌های جدید همکاری بین دو کشور


الزیدی: مسائل منطقه‌ای و همکاری دوجانبه را در تهران بررسی خواهم کرد


ارتش جمهوری اسلامی ایران: هدف قرار گرفتن سه پایگاه آمریکایی در کویت


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت