ویدئو+ زمین خوردن رئیس جمهور لبنان در نشست سران عرب!

چهارشنبه 9 فروردين 1396
16:46
در حالی که سران کشورهای عربی در نشست سران اتحادیه عرب در امان پایتخت اردن برای گرفتن عکس دسته جمعی آماده می شدند "میشل عون" رئیس جمهور لبنان به شدت با صورت به زمین افتاد.

العالم – لبنان


اطرافیان عون بی درنگ به طرفش شتافتند و به وی کمک کردند از زمین بلند شود. پس از آن مشاهده شد که عون آسیبی ندیده است.

لحظاتی پیش میشل عون پس از بهبود حالش، به نمایندگی از لبنان در نشست سران عرب، سخنرانی ایراد کرد.
روز گذشته (سه شنبه) نیز محمد بن راشد آل مکتوم حاکم دبی و نائب رئیس امارات در هنگام پایین آمدن از پلکان هواپیما تعادلش را از دست داد و سقوط کرد.
بیست و هشتمین نشست سران عرب با حضور سران 18 کشور و نمایندگان سایر کشورهای عضو اتحادیه عرب، دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی، دبیرکل سازمان ملل، دبیرکل اتحادیه افریقا، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز افتتاح شد.
میشال عون 82 ساله سال گذشته و پس از آنکه پست ریاست جمهوری لبنان خالی مانده بوده به این منصب برگزیده شد.
بیشتر سران کشورهای عربی، سالخورده هستند و در هنگام حضور در نشست های بین المللی با مشکلات متعددی مواجه می شوند.
216
 

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد


ویدئوگرافی | روز جهانی کودکان بی‌گناه قربانی تجاوز


«غدیر» جلوه‌گاه غیرت و اقتدار


سفر رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به کاراکاس و دیدار با مقام‌های ونزوئلا


پیام رهبر انقلاب : درک و شناخت امام، چراغ راه آینده ایران اسلامی است+فیلم


پوتین و میرضایف دستور آغاز ساخت نیروگاه هسته‌ای ازبکستان را صادر می‌کنند


جنگ ایران شکاف‌های عمیق در نظام منع اشاعه هسته‌ای را آشکار کرد