نظر نماینده ترامپ درباره صلح اعراب و اسرائیل

پنج‌شنبه 10 فروردين 1396
07:11
نظر نماینده ترامپ درباره صلح اعراب و اسرائیل ترامپ بر این باور است که توافق صلح میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان، قابل تحقق است.

العالم - آمریکا

فرستاده دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه به مقامات حاضر در نشست سران کشورهای عضو اتحادیه عرب در اردن اعلام کرد ترامپ بر این باور است که توافق صلح میان رژیم صهیونیستی و فلسطینیان، می تواند محقق شود.

جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt) فرستاده ترامپ در این باره گفت تحقق توافق صلح، بازتاب مثبتی را در سرتاسر منطقه و جهان خواهد داشت.

به گزارش اسوشیتد پرس از بحر المیت، سفارتخانه آمریکا در اردن روز چهارشنبه اعلام کرد گرینبلات بر نحوه تحقق پیشرفت های ملموس در خصوص پیشبرد صلح خاور میانه تاکید کرد و در عین حال افزود توافق صلح را نمی توان به کسی تحمیل کرد.

گرینبلات در حاشیه نشست اتحادیه عرب، با وزرای امور خارجه کشورهای اردن، مصر و قطر و همچنین با محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی گفتگو کرد.

در این نشست که میزبانی آن به عهده اردن بود، سران 21 کشور عربی حضور داشتند و در بیانیه پایانی آن، سران شرکت کننده بر طرح صلح عربی تاکید کردند که بر اساس آن در ازای تشکیل کشور فلسطین، روابط با رژیم صهیونیستی عادی سازی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است