سازمان ملل از شهرک‌سازی صهیونیست‌ها نگران است

شنبه 12 فروردين 1396
05:10
سازمان ملل از شهرک‌سازی صهیونیست‌ها نگران است دبیر کل سازمان ملل از تصمیم رژیم صهیونیستی برای ساخت یک شهرک جدید در فلسطین اشغالی، ناامید و نگران است.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش رویترز، معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل از ناامیدی و نگرانی آنتونیو گوترش از تصمیم اسرائیل در زمینه ساخت یک شهرک جدید در فلسطین اشغالی خبر داد.

فرحان حق، جمعه به خبرنگاران گفت: دبیر کل از شنیدن خبر تصمیم اسرائیل برای ساخت یک شهرک های جدید در اراضی اشغالی فلسطین ناامید و نگران شده است.

وی افزود: دبیر کل همواره تاکید کرده است که هیچ طرح دیگری غیر از طرح اصلی فرا روی اسرائیل و فلسطینی ها برای زندگی توام با صلح و امنیت در کنار یکدیگر وجود ندارد. وی تمام اقدامات یکجانبه مانند اقدام حال حاضر اسرائیل که صلح را تهدید کرده و راه حل دو دولت را تضعیف می کند، محکوم می کند. فعالیت های مربوط به شهرک سازی بر اساس مقررات بین المللی غیرقانونی و در حال حاضر مانع صلح است.

ابراز نگرانی دبیرکل سازمان ملل در شرایطی اعلام می شود که کابینه امنیتی اسرائیل پنجشنبه ساخت اولین شهرک جدید در کرانه غربی رود اردن در دو دهه گذشته را تصویب کرد.

شورای امنیت سازمان ملل طی قطعنامه ای که در ماه دسامبر تصویب کرد خواستار توقف شهرک سازی اسرائیل شد. آمریکا برای اولین بار به این قطعنامه رای ممتنع داد اما دونالد ترامپ و اسرائیل در آن زمان از واشنگتن خواستند که حق وتوی خود را خوب به کار بگیرد.

0% ...

آخرین اخبار

کشف محموله تجهیزات ضدامنیتی اپتیکی در منطقه مرزی ارومیه


نوجوانان کشتی آزاد ایران قهرمان آسیا شدند


آمریکا بار دیگر اروپا را به کم‌کاری نظامی متهم کرد


افزایش فشار بر دولت آمریکا؛ معترضان خواستار پایان بازداشت مهاجران شدند


بارو: اشغال لبنان توسط اسرائیل غیرقابل توجیه است؛ خواستار برگزاری نشست شورای امنیت هستیم


عید قربان در مکزیک؛ جشن همدلی مسلمانان و خانواده‌های مکزیکی با حضور سفیر ایران


مقاومت، تحرکات دشمن را برای نفوذ به چندین محور در جنوب لبنان ناکام گذاشت+ فیلم


دستور نتانیاهو برای تشدید حملات به لبنان


حزب‌الله: مذاکرات بی‌حاصل واشنگتن، شکست گزینه مذاکره مستقیم با اسرائیل را نشان داد


عبور ۲۸ کشتی از تنگه هرمز با هماهنگی سپاه طی شبانه روز گذشته