محمود عباس: با شهرک سازی مقابله می کنیم

جمعه 6 اسفند 1395
09:05
محمود عباس: با شهرک سازی مقابله می کنیم رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در دیدار با رئیس جمهوری لبنان، در بیروت بر ضرورت مقابله با تصمیم پارلمان رژیم صهیونیستی مبنی بر مشروعیت بخشی به مصادره اراضی فلسطین به خصوص برای شهرک سازی تأکید کرد.

العالم - فلسطین اشغالی
خبرگزاری فرانسه گزارش کرد عباس روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با میشل عون در کاخ ریاست جمهوری گفت: "اسرائیل همچنان بر ادامه اشغال اراضی ما و حبس مردم در یک زندان بزرگ اصرار می ورزد. اما ما تسلیم نمی شویم و از راه های سیاسی و دیپلماتیک و با استفاده از قوانین بین الملل و جلب حمایت های بین المللی به تلاشمان ادامه می دهیم."
وی افزود: "ما برای اجرای قطعنامه 2334 شورای امنیت – که بر توقف شهرک سازی تصریح دارد – تلاش می کنیم و با اقدامات رژیم اسرائیل برای ادامه شهرک سازی و نیز تصمیم اخیر پارلمان این رژیم مبنی بر مشروعیت بخشی به سرقت زمین های فلسطین مقابله خواهیم کرد."
شایان ذکر است که پارلمان رژیم صهیونیستی در ششم فوریه قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن ساخت هزاران واحد مسکونی در کرانه باختری اشغال شده وجهه قانونی می یابند. این قانون با محکومیت گسترده در سطح بین المللی مواجه شد.
محمود عباس در این دیدار همچنین به اوضاع اودوگاه آوارگان فلسطینی در لبنان اشاره کرد و گفت: "همواره تلاش کرده ایم مردم را از منازعات منطقه ای دور نگه داریم و ملت ما در لبنان همواره انضباط و پایبندی خود به امنیت و ثبات در اردوگاه ها را ثابت کرده اند."
طبق اسناد سازمان ملل، لبنان در حال حاضر پذیرای حدود 450 هزار فلسطینی است که اغلب آنها در شرایط بسیار دشواری در اردوگاه ها به سر می برند.
به موجب یک توافق ضمنی بین دولت لبنان و تشکیلات خودگردان فلسطین نیروهای امنیتی (لبنان) وارد اردوگاه های فلسطینی نمی شوند و تأمین امنیت در این اردوگاه ها طبق یک مکانیسم داخلی انجام می شود.
در این دیدار میشل عون، رئیس جمهوری لبنان از عباس به دلیل توجه به اوضاع اردوگاه های فلسطینی در این کشور قدردانی کرده و بر اهمیت حفظ ثبات در این اردوگاه ها و دور نگه داشتن آنها از مداخله کسانی که قصد دارند از مصائب مردم فلسطین و اوضاع آنها در جهت تروریسم و برهم زدن امنیت بهره برداری کنند، تأکید کرد.
وی با تأکید بر حق عربها در اراضی خود و تأسیس حکومت آزاد و مستقل فلسطین و تضمین بازگشت آوارگان به فلسطین، تصریح کرد که بزرگترین چالش پیش روی جهان عرب میزان توانایی آن برای تحمیل معادله راه حل فراگیر و عادلانه برای تمام وجوه درگیری بین عرب و "اسرائیل" بر اساس قطعنامه های بین المللی است.
قرار است عباس امروز جمعه با سعد الحریری، نخست وزیر و نبیه بری، رئیس مجلس لبنان دیدار کند.
208

0% ...

آخرین اخبار

امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز