بنیانگذار داعش مصر در سینا کشته شد +عکس

يکشنبه 13 فروردين 1396
17:04
بنیانگذار داعش مصر در سینا کشته شد +عکس سخنگوی ارتش مصر از کشته شدن یکی از بنیانگذاران گروه تروریستی "انصار بیت المقدس" بر اثر حملات هوایی در سینای شمالی خبر داد.

 العالم ـ مصر

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرهنگ تامر رفاعی سخنگوی ارتش مصر تاکید کرد که با بررسی و پیگیری نتایج حاصل از حملات هوایی در تاریخ 18 مارس گذشته که به کشته شدن 18 تکفیری و زخمی شدن برخی دیگر از آنها انجامید، و نیز با تحقیق و تفحص از سازمان های امنیتی ذیربط، مشخص شد که سالم سلمی الحمادین معروف به "ابو انس انصاری" از قبیله "سوارکه" در یکی از این حملات هوایی بر اثر شدت جراحات کشته شده است.

به نوشته روزنامه "الیوم السابع"، سرهنگ رفاعی افزود: ابوانس انصاری یکی از مؤسسان گروه تروریستی انصار بیت المقدس و از سرکردگان بارز این گروه در سینای شمالی و نیز مسئول آموزش و تجهیز عناصر تکفیری است.

نیروهای انتظامی مصر با همکاری با نیروی هوایی برای انهدام دیگر کانون های تروریستی و شکست تروریسم در استان سینای شمالی به عملیات خود ادامه می دهند.

گروه موسوم به "انصار بیت المقدس" در سال 2014 با داعش بیعت کرده و نامش را به "ولایت سینا" تغییر داد.

.

 

210

0% ...

آخرین اخبار

گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است


وزیر خارجه ترکیه: اسرائیل برای ناکام گذاشتن مذاکرات ایران-آمریکا نهایت تلاشش را می‌کند


هشدار «حنظله» به ساکنان شمال فلسطین اشغالی: فوراً خانه‌هایتان را ترک کنید


رادیو ارتش رژیم صهیونیستی: ایجاد گذرگاه زمینی میان اسرائیل و عربستان سعودی بررسی می شود


تاکید نوری المالکی بر اجرای توافقنامه چارچوب راهبردی عراق و آمریکا