«مسائل دشواری» که ترزا می با عربستان مطرح می‌کند چیست؟

سه شنبه 15 فروردين 1396
19:40
«مسائل دشواری» که ترزا می با عربستان مطرح می‌کند چیست؟ نخست وزیر انگلیس گفت که «مسائل دشوار» را با سران سعودی در میان خواهد گذاشت.

العالماروپا
ترزا می، نخست وزیر انگلیس که کشورش بعد از جدایی از اتحادیه اروپا اقدامات گسترده دیپلماتیک را به منظور تضمین توافقنامه های تجاری خویش آغاز کرده است؛ گفت که در مذاکرات با مقامات عربستان از حقوق بشر و منافع کشورش حمایت خواهد کرد.
کمک های تسلیحاتی انگلیس به عربستان به دلیل نقش اصلی این کشور در جنگ دوسالۀ یمن که بیش از 10 هزار کشته برجا گذاشته مورد انتقاد قرار گرفته است.
ترزا می قبل از سفر به عربستان در اردن به خبرنگاران گفت که احتمالا با محمد بن نایف ولی عهد عربستان دیدار خواهد کرد. وی خاطرنشان کرد که برای گفت و گو در مورد مسائل دشوار با کسانی که با آنها دیدار می کند چه در عربستان و چه در سایر نقاط جهان مشکلی ندارد.
ژرمی کوربن رهبر حزب چپ گرای کارگر نیز در این زمینه گفت ترزا می باید مسأله حقوق بشر و قانون بین المللی را در محور مذاکراتش با عربستان سعودی قرار دهد.
وی در بیانیه ای افزود: «اگر نخست وزیر در هفته جاری موضوع نقض حقوق بشر را با مقامات عربستان در میان نگذارد مشخص خواهد شد که آماده فدا کردن حقوق بشر و امنیت به منظور رونق فروش اسلحه به سعودی است».
202
 

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره