دمشق: آمریکا ما را برای نابودی تروریسم مصمم‌تر کرد

جمعه 18 فروردين 1396
16:09
دمشق: آمریکا ما را برای نابودی تروریسم مصمم‌تر کرد ریاست جمهوری سوریه میگوید که تجاوز آمریکا ناشی از کوته بینی این کشور بوده و دمشق را برای مبارزه با تروریسم مصمم تر کرده است.

العالم - سوریه

ریاست جمهوری سوریه این حمله را تجاوز ظالمانه و آشکاری قلمداد و تأکید کرد که آنچه آمریکا انجام داد، فقط یک رفتار زشت غیر مسئولانه است که ناشی از کوته بینی، تنگ نظری و بستن چشم به روی واقعیت سیاسی و نظامی است.

به گزارش سانا، این رفتار آمریکا، در پس تبلیغات توهمی و دروغینی صورت گرفت که تکبر این نظام را برای این تبلیغات سیاسی و نظامی تغذیه کرد.

ریاست جمهوری سوریه ادامه داد: دست زدن آمریکا به این اقدام زشت از رهگذر هدف قرار دادن فرودگاه یک حکومت دارای حاکمیت، قطعا بار دیگر مؤید اظهارات سوریه است مبنی بر اینکه دولتهای این نظام سیاستهای عمیق آن را تغییر نمی دهند؛ سیاستهایی که بر اساس هدف قرار دادن کشورها، به زانو درآوردن ملت ها و تلاش برای سیطره بر دنیا است.

ریاست جمهوری سوریه در پایان تأکید کرد، اگر نظام آمریکا فکر میکند که با این تجاوز توانسته مزدوران خود و گروه های تروریستی حاضر در سوریه را حمایت کند، سوریه تأکید دارد که این تجاوز دمشق را برای حمله به این مزدوران تروریست مصمم تر کرده و سبب شده که به نابودی آنان ادامه دهند.

 

منبع: فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: قطار اقتدار ایران در هیچ عرصه‌ای قابل توقف نیست


فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: با هر اشتباه گرفتار خواهید شد


وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد


سخنگوی دولت: آرزوی تغییر رژیم را به حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبدیل کردیم


قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا


بررسی آخرین وضع آتش‌بس در گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین


تلاش آمریکا برای سواستفاده از آتش بس شکست خورد