موعظۀ ترامپ به اوباما: به سوریه حمله نکن ...

جمعه 18 فروردين 1396
17:51
موعظۀ ترامپ به اوباما: به سوریه حمله نکن ... رسانه های فرانسه پس از حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی شعیرات در سوریه که به دستور دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا انجام شد، یادآوری کردند که وی در سال 2013 با بمباران سوریه به ویژه بدون موافقت کنگره آمریکا مخالفت کرده بود.

العالم آمریکا 

پایگاه "TV Info" فرانسه نوشت ترامپ 4 سال قبل در روزهای 29 و 30 اوت 2013 وقتی آمریکا آماده حمله به مواضع سوریه بود در دو توییت با این اقدام مخالفت کرده بود

ترامپ در یکی از توییت هایش نوشته بود: دستاورد ما از بمباران سوریه چه چیزی جز افزایش بدهی و امکان شعله ور شدن آتش جنگ طولانی مدت خواهد بود؟ لوباما باید موافقت کنگره را کسب کند».

او در توییتی دیگر نیز نوشته بود: «اوباما قبل از حمله به سوریه باید موافقت کنگره را کسب کند ... اگر او این موافقت را کسب نکند، اشتباه بزرگی خواهد بود».  
مجلۀ تایم نیز اشاره کرد که ترامپ در توییتی که 7 سپنتمبر 2013 منتشر کرده بود، گفته بود: «دلیلی ندارد که اوباما به سوریه حمله کند. این کار نه تنها هیچ نکتۀ مثبتی ندارد، بلکه پیامدهای منفی خواهد داشت. گلوله را برای روز مبادا نگه دارد».
راند پول، عضو مجلس سنای آمریکا، گفته است که ترامپ پیش از حمله به پایگاه هوایی سوریه می بایست موافقت کنگره را کسب کند.


206
 

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو خواستار به تعویق افتادن جلسه دادگاه فسادش شد


ادامه حملات حزب الله در پاسخ به نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی


قالیباف: آمریکا باید حقوق ایران را بپذیرد


دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم