آمریکا تا یک قدمی درگیری نظامی با روسیه جلو آمد

جمعه 18 فروردين 1396
19:19
آمریکا تا یک قدمی درگیری نظامی با روسیه جلو آمد نخست وزیر روسیه اعلام کرد حمله آمریکا به سوریه، واشنگتن را در آستانۀ درگیری نظامی با روسیه قرار داد

العالم - سوریه

دیمیتری مدودف، نخست وزیر روسیه، اعلام کرد حمله موشکی آمریکا به پایگاه هوایی سوریه، واشنگتن را در آستانۀ درگیری نظامی با روسیه قرار داد

پیشتر مسکو حمله هوایی آمریکا را «تروریستی» خوانده و اعلام کرد تمام همکاری‌ها بین آمریکا و روسیه در سوریه از جمله توافق عدم درگیری هوایی، متوقف می‌شود.

بامداد جمعه، ارتش آمریکا با 59 موشک توماهاک پایگاه هوایی الشعیرات را در استان حمص سوریه هدف تجاوز نظامی قرار داد. در این تجاوز نظامی، 9 جنگنده سوری نابود شد و 7 نیروی نظامی سوریه نیز کشته شدند.

0% ...

آخرین اخبار

60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی