روسیه محکوم کرد ... «نفاق غرب» برای سرنگونی اسد

جمعه 18 فروردين 1396
22:49
روسیه محکوم کرد ... «نفاق غرب» برای سرنگونی اسد ولادیمیر سفرانکوف، نمایندۀ روسیه در سازمان ملل، روزجمعه در نشست اضطراری سازمان ملل برای بررسی حملۀ آمریکا به سوریه، تأکید کرد اقدامات آمریکا برای «بالا بردن روحیۀ تروریست ها» است.

العالم – آمریکا
به گزارش پایگاه اسکای نیوز عربی، سفرانکوف با انتقاد از «نفاق غرب»، اتهامات مطرح شده از سوی کشورهای غربی علیه موسکو و دمشق را تکذیب کرد. او، همچنین، گفت که آمريکا و فرانسه اصرار دارند که دولت سوريه را سرنگون کنند.
او تأکید کرد آمریکا با حمله به سوریه تلاش دارد توجهات را از آنچه برای غیرنظامیان در موصل پدید آورده است، منحرف کند.
نمایندۀ روسیه در سازمان ملل یادآوری کرد که در سال 2003 نیز آمریکا با ارائۀ اطلاعات نادرست دربارۀ تسلیحات کشتار جمعی عراق به این کشور حمله کرد اما بعدها روشن شد که عراق چنین اسلیحاتی نداشته است.
سفرانکوف، افزود: «ما پيشنهاد کرده ايم کميته هاي حقيقت ياب به حادثه مورد اصابت حملات شيميايي بروند». با وجود این، او تأکید کرد کارشناسان هيئت حقيقت ياب نماينده يک کشور متخاصم با سوريه هستند.
در سوی دیگر، نیکی هیلی، نمایندۀ آمریکا در سازمان ملل، مدعی شد که بشار اسد حمله شیمیایی را مرتکب شده اما ایران و روسیه نیز در آنچه اتفاق افتاد مقصر هستند.
او، همچنین، با طرح این ادعا که آماده ایم اقدامات بیشتری انجام دهیم، گفت: «امیدواریم که نیازی نباشد».
وی در بخش دیگری از اظهاراتش با بیان اینکه «درباره سوریه باید وارد فاز سیاسی شویم» از ایران، روسیه و سوریه خواست که «فرایندهای سازمان ملل را جدی بگیرند.»
 

0% ...

آخرین اخبار

فشار عربستان به ترامپ برای لغو محاصره تنگه هرمز


ایروانی: اعمال محاصره دریایی آمریکا نقض فاحش تمامیت ارضی ایران است


شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد