هلاکت 10 عنصر طالبان در درگیری با پلیس پاکستان

يکشنبه 20 فروردين 1396
08:38
هلاکت 10 عنصر طالبان در درگیری با پلیس پاکستان پلیس پاکستان در درگیری با گروه تروریستی طالبان این کشور، ده نفر از آنها را به هلاکت رساند.

العالم - آسیا

به گزارش پایگاه خبری "روسیا الیوم"، سخنگوی اداره مبارزه با تروریسم در پنجاب گفت درگیری زمانی آغاز شد که نیروهای امنیتی پاکستان در تعقیب 5 تن از عناصر طالبان که در حال حرکت به سمت انبار مخفی اسلحه بودند، در کمین تروریست ها افتادند.
سخنگوی اداره مبارزه با تروریسم افزود: در این درگیری ده نفر از عناصر مسلح گروه تروریستی موسوم به "جماعه الاحرار" که به عنوان زیرمجموعه گروه طالبان پاکستان به شدت فعال است، به هلاکت رسیدند یکی از این افراد مسئول حمله ای تروریستی در 13 فوریه بود. در حمله مذکور 14 نفر کشته شدند.
خبرگزاری فرانسه گزارش داد در لاهور نیز چند روز پس از وقوع عملیات انتحاری – که طالبان پاکستان مسئولیت آن را بر عهده گرفت – یکی از تیم های عملیات بزرگ سرشماری در این شهر، هدف تیراندازی قرار گرفت.
به دنبال وقوع حدود 10 عملیات تروریستی و حوادث خشونت بار در پاکستان در فوریه، که 130 کشته در پی داشت، اوضاع امنیتی این کشور همچنان متشنج است.
208

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند