واکنش حزب الله به انفجار های تروریستی مصر

يکشنبه 20 فروردين 1396
20:10
واکنش حزب الله به انفجار های تروریستی مصر حزب‌الله لبنان در واکنش به انفجارهای تروریستی مصر اعلام کرد: این جنایات از سوی ابرقدرت‌ها و برخی کشورهای حامی تروریست‌ها در منطقه برای امت اسلامی طراحی شده است.

العالم - لبنان

به گزارش  المنار، حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای جنایات گروه تروریستی داعش در کلیساهای دو شهر طنطا و اسکندریه مصر را محکوم کرد.

حزب الله در این بیانیه تاکید کرد: ادامه کشتار مردم از سوی گروه تروریستی داعش که با پوشش دین صورت می‌گیرد، بزرگترین مصیبتی است که امت ما به آن مبتلا شده است. این جنایات از سوی ابرقدرت‌ها و برخی کشورهای حامی تروریست‌ها در منطقه برای امت اسلامی طراحی شده است.

حزب‌الله در ادامه این بیانیه افزود: هدف قرار دادن مؤمنان در کلیسا‌ها، نمایانگر توحشی است که در راستای تلاش برای کوچ اجباری مسیحیان از سینا و دیگر مناطق و زمینه‌سازی برای فتنه و اختلافات به نفع رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

حزب‌الله تاکید کرد: ما در کنار مصر و ملت این کشور می‌ایستیم و از همه می‌خواهیم که از توطئه‌بزرگ آگاه باشند و ائتلافی واقعی و واحدی برای مبارزه با تروریست‌ها و حامیانشان تشکیل دهند.

در پی وقوع دو انفجار تروریستی که کلیساهای استان الغربیه و اسکندریه مصر را هدف قرار داد، ده‌ها نفر کشته و زخمی شدند.

گروه تروریستی داعش این انفجارهای تروریستی را بر عهده گرفت.

منبع: تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

افزایش ماهانه قیمت نفت سنگین ایران


بیانیه مشترک برخی از کشور‌ها بی‌سند و مردود است


شیخ عزالدین: ایران در تصمیمات خود مستقل و مخالف با سلطه خارجی است


جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران