خلفان: قرضاوی "تروریست اصلی" است

دوشنبه 21 فروردين 1396
23:02
خلفان: قرضاوی جانشین فرمانده پلیس دبی ، یوسف قرضاوی ملبغ مصری را "تروریست اصلی " توصیف کرد.

العالم مصر
ضاحی خلفان جانشین فرمانده پلیس دبی و از نزدیکان محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی با حمله به یوسف قرضاوی مبلغ مصری، وی را "تروریست اصلی" خواند.
سایت "وطن" در گزارشی نوشت: حمله خلفان به قرضاوی پس از آن صورت گرفت که قرضاوی روز گذشته در توییتی پس از انفجارهای دو کلیسا در مصر به مقامات این کشور حمله کرد.
قرضاوی در توییتی که پس از انتشار حذفش کرد، نوشت: "مصر هیچ گاه در طول تاریخ خود شاهد انفجارهایی که مردم را هدف قرار دهد نبوده است، مگر دوره حکومت های استبدادی که نمی توانند امنیت، آزادی و زندگی شرافت مندانه را برای مردم تامین کنند".
خلفان درباره قرضاوی گفت:"تا زمانی که قرضاوی و امثال وی به مصر حمله می کنند، برنامه ریزی برای اقدامات تروریستی پابرجاست زیرا اینها خود، هیزم تروریسم هستند".
وی خطاب به قرضاوی گفت:" وقوع حملات تروریستی در سوئد، فرانسه، بریتانیا و.. توجیه تو درباره تروریسم در مصر مبنی ظالم بودن سیسی را باطل می کند و تروریسم با این بهانه ها توجیه نمی شود."

0% ...

آخرین اخبار

کنایه غریب آبادی به سکوت گروسی برابر تجاوز نظامی به ایران


گزارش العالم از عملیات استشهادی در فلسطین اشغالی/ یک شهرک نشین کشته شد+ فیلم


دفتر نتانیاهو: ارتش اسرائیل حمله‌ به ضاحیه جنوبی بیروت را آغاز کرد


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت + فیلم


پنتاگون هشدار ضدجاسوسی درباره اسرائیل را به بالاترین سطح افزایش داد


نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس


وزیر کشور: هدفگذاری تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان عملیاتی می‌شود


هلاکت 4 تروریست در سراوان؛ یک مدافع امنیت به شهادت رسید


هشدار مجدد سپاه به برهم‌زنندگان نظم دریانوردی در تنگه هرمز+ فیلم


استفاده ایران از همه سازوکارهای بین‌المللی برای تعقیب عاملان و آمران جنایت میناب و لامرد