دادستان کل کشور از ستاد انتخابات بازدید کرد

چهارشنبه 23 فروردين 1396
12:37
دادستان کل کشور از ستاد انتخابات بازدید کرد دادستان کل کشور دقایقی قبل با حضور در ستاد انتخابات کشور از روند ثبت نام نامزدهای انتخاباتی بازدید کرد.

العالم- ایران

 دادستان کل کشور امروز چهارشنبه و در دومین روز از ثبت نام از نامزدهای انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری با حضور در وزارت کشور از روند ثبت نام نامزدهای این دوره بازدید کرد.

حجت الاسلام محمد جعفر منتظری در حاشیه بازدید از روند ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فضای خوب و با نشاطی در ستاد برقرار است و مردم از طیف ها جریان ها و شهرستانها و اقشار  مختلف برای ثبت نام مراجعه کرده اند.

دادستان کل کشور افزود: چنین به نظر می رسد که بازار انتخابات ریاست جمهوری خیلی داغ است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر نحوه فعالیت ستاد پیشگیری از تخلفات انتخاباتی گفت: ستاد پیشگیری از تخلفات هم در تهران و هم در سایر استان ها فعال است و ما فضای مجازی و حقیقی را رصد می کنیم.

منتظری در پاسخ به سوال مبنی بر نحوه احراز صلاحیت داوطلبانی که دارای پرونده قصایی هستند، گفت: افرادی که برای ریاست جمهوری و شوراها ثبت نام کرده اند و یا خواهند کرد، اگر دارای پرونده باشند، قطعا به مراکز نظارتی و اجرایی ابلاغ می شود و این امر تاثیر خواهد داشت.

 

0% ...

آخرین اخبار

تداوم حماسه تجمعات شبانه مردمی در ایران


احترام به حقوق و منافع ایران راه تحقق ثبات در تنگه هرمز


اعلام آتش بس در لبنان؛ نتیجه تلاش های سیاسی ایران و تهدیدهای معتبر جبهه مقاومت


مدیریت منسجم در کیش؛ تداوم آرامش و خدمات‌رسانی در روزهای جنگ


سخنگوی وزارت خارجه چین: در صورت بهانه جویی آمریکایی‌ها چین آماده مقابله است


ایران و پاکستان در حوزه‌های مختلف می‌توانند همکاری کنند


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا


حمله نظامی به ایران با اهداف شیطانی بوده است


آمار شهدای جنگ علیه غزه به ۷۲۳۴۵ نفر رسید


عارف: آمریکا به استان هفتم اسرائیل تبدیل شده است