مسکو پیش‌نویس قطعنامه جدید علیه سوریه را وتو می‌کند

چهارشنبه 23 فروردين 1396
18:42
مسکو پیش‌نویس قطعنامه جدید علیه سوریه را وتو می‌کند معاون وزیر خارجه روسیه از استفاده حق وتو توسط کشورش علیه پیش‌نویس قطعنامه جدید انگلیس، فرانسه و آمریکا درباره خان شیخون سوریه خبر داد.

گینادی گاتیلوف معاون وزیر خارجه روسیه گفت که کشورش پیش‌نویس قطعنامه انگلیس، فرانسه و آمریکا درباره حمله شیمیایی در خان شیخون سوریه را وتو خواهد کرد.

آمریکا، انگلیس و فرانسه پیش‌نویس قطعنامه‌ جدیدی درباره حمله شیمیایی در سوریه آماده کرده‌اند.

این پیش‌نویس جدید خواهان همکاری کامل با تحقیق در خصوص حمله شیمیایی است.

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه پیش از این گفته بود که وی امیدوار است واشنگتن با یک تحقیق بین‌المللی در خصوص حمله شیمیایی در سوریه موافقت کند.

سناریوی حمله شیمیایی را گروه‌های تروریستی روز سه شنبه چهارم آوریل 2017(15 فروردین 95) در خان شیخون اجرا کردند تا بهانه و توجیه آمریکا برای تجاوز موشکی به خاک سوریه در روز جمعه هفتم آوریل(18 فروردین) فراهم شود.

حمله موشکی آمریکا به فرودگاه نظامی الشعیرات در حومه حمص بامداد روز جمعه 18 فروردین به جان باختن شماری از نیروهای نظامی و شهروندان سوری مناطق اطراف منجر شد و خسارت‌هایی هم به این مکان وارد کرد. آمریکا مدعی شده است ارتش سوریه به شهرک خان شیخون حمله شیمیایی کرده و حمله موشکی به الشعیرات هم در این راستا صورت گرفته است.

این در حالی است که دولت سوریه تاکید کرده است که هرگز از سلاح شیمیایی استفاده نکرده و نخواهد کرد.

منبع : تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت