گفتگوی تلفنی اردوغان و پوتین درباره سوریه

جمعه 25 فروردين 1396
09:08
گفتگوی تلفنی اردوغان و پوتین درباره سوریه رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه و ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در تماسی تلفنی در خصوص سوریه و روابط دو جانبه به مذاکره پرداختند.

العالم ـ سوریه
بنا بر اعلام نهاد ریاست جمهوری ترکیه، دو طرف در این تماس تلفنی که شامگاه روز پنجشنبه انجام شد، بر اهمیت تلاش مشترک دو کشور برای ادامه و برقراری آتش بس در سراسر سوریه و همچنین تداوم مکانیسم مذاکرات آستانه و ژنو تاکید کردند.

بنا به این گزارش، در این تماس تلفنی، اردوغان با همتای روس خود پیرامون روابط دوجانبه، مسائل بین المللی و به ویژه تحولات اخیر سوریه به صورت مفصل گفت و گو و تبادل نظر کرده و تاکید کرده است که استفاده از سلاحهای شیمیایی یکی از جرائم بزرگ جنگی و جنایات علیه بشریت است.

بنا به اعلام نهاد ریاست جمهوری ترکیه، اردوغان و پوتین در این گفتگوی تلفنی با اعلام پشتیبانی از تحقیق و بررسی در مورد حادثه شیمیایی خان شیخون ادلب از سوی کنوانسیون بین‌المللی منع جنگ افزارهای شیمیایی، بر ضرورت سرعت بخشیدن به تلاش برای عادی سازی روابط بین ترکیه و روسیه تاکید کرده اند.

بنا به این گزارش، روسای جمهوری دو کشور با اشاره به اهمیت رفع تمام موانع و محدودیت های موجود در توسعه و تقویت روابط اقتصادی و تجاری بین ترکیه و روسیه، در خصوص برخورداری از ارتباط نزدیک در روند تحولات پیش روی به توافق رسیده اند.

0% ...

آخرین اخبار

حکیم خواستار تشکیل دولت شایسته‌سالار و تقویت روابط منطقه‌ای عراق شد


262 ملک مرتبط با وطن‌فروشان در کشور توقیف شد


سازمان ملل: اسرائیل ۴۰ هزار فلسطینی را در کرانه باختری آواره کرد


شکست انتخاباتی حزب کارگر انگلیس، براون را به دفتر نخست‌وزیری بازگرداند


بزرگترین ناشر روسیه کتاب خاطرات رهبر شهید انقلاب را منتشر کرد


بازداشت دو زن در استرالیا به اتهام عضویت در داعش و برده‌داری در سوریه


رسانه صهیونیست: همکاری نظامیان اسرائیلی با ایران، یک رسوایی است


مکرون به ۳ کشور آفریقایی سفر می‌کند


تحلیلگر اسرائیلی: ایران با بستن تنگه‌هرمز نقشه‌های ترامپ و نتانیاهو را خنثی کرد


موشک قاره پیمای ییلدیریم خان ترکیه؛ از اثبات قدرت تا پیام به اسرائیل