تازه ترین گزارش از روند خروج اهالی فوعه و کفریا

شنبه 26 فروردين 1396
13:49
تازه ترین گزارش از روند خروج اهالی فوعه و کفریا خبرنگار شبکه العالم در سوریه ظهر امروز شنبه درتازه ترین گزارش خود، روند خروج اهالی شهرهای فوعه و کفریا را تشریح کرد.

العالم - سوریه

خبرنگار العالم گفت: اجرای توافقنامه بین دولت سوریه و گروههای مسلح از دو روز پیش آغاز شد.

براساس توافقنامه دولت سوریه و گروههای مسلح، درمقابل خروج شماری از اهالی شهرهای کفریا و الفوعه که در محاصره گروههای مسلح است، شماری از عناصر مسلح مستقر در شهرک های مضایا و الزبدانی با خانواده های خود از این دو شهرک که در محاصره ارتش سوریه است، خارج می شوند.

خبرنگار العالم تصریح کرد: گروههای مسلح مستقر در اطراف دو شهرک الفوعه و کفریا همچنان برای مانع تراشی در روند اجرای این توافقنامه تلاش می کنند. آنها اتوبوس های حامل اهالی این دو شهرک را در پست بازرسی الصواغیه در شرق شهرک القوعه متوقف کرده و از سرنشینان آنها بازجویی کردند.

گروههای مسلح نگران هستند که نیروهای "کمیته های مردمی" در شهرک های الفوعه و کفریا باقی بمانند و تبدیل به نکته اتکای ارتش سوریه شوند. همچنین آنها نمی خواهند برگه و اهرم فشار خود - یعنی وجود زنان و کودکان در این دو شهرک تحت محاصره- را از دست بدهند.

0% ...

آخرین اخبار

سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم


عزاداری شب تاسوعا در جوار قتلگاه رهبر شهید انقلاب


قدردانی لبنانی‌ها از وفاداری ایران + فیلم