آغاز اعیاد مسیحیان عراق در سایۀ پیروزی های ارتش

يکشنبه 27 فروردين 1396
15:02
آغاز اعیاد مسیحیان عراق در سایۀ پیروزی های ارتش مسیحیان عراق روز شنبه یکی از اعیاد دینی خود را در بغداد پایتخت این کشور و دیگر استان ها از جمله استان نینوا برگزار کردند.

العالم عراق

به گزارش خبرنگار شبکه العالم، مهمترین ویژگی عید مسیحیان برگزاری آن در محیطی سرشار از امنیت بود امنیتی که حاصل تلاش و پیروزی های نیروهای ارتشی و مردمی است.
ریان الکلدانی دبیر کل جنبش " بابلیون " در جمع مسیحیانی که در یکی از کلیساهای بغداد جمع شده بودند ، گفت : مهمترین ویژگی عید امسال مسیحیان اینست که با پیروزی های ارتش و بسیج مردمی همزمان شده است و ما از پروردگار می خواهیم که سال آینده نیز از این امنیت برخوردار باشیم و همه مناطق اشغالی آزاد شود.
الکلدانی افزود : خواستۀ ما اینست که عراق از امنیت کامل برخوردار شود و آوارگان به مناطق خود بازگردند.
قاسم الاعرجی وزیر کشور عراق نیز در عید مسیحیان حضور داشت و در جمع آنان گفت : ما اینجا به میان برادران مسیحی خود آمده ایم تا به آنها بگوئیم که ما و شما در کنار همدیگر با صلح و دوستی زندگی خواهیم کرد و سال آینده در همین کلیسا جشن پیروزی را برگزار خواهیم کرد .
الاعرجی گفت : گروه های تروریستی هم مسلمان و هم مسیحی را می کُشند زیرا مسلمانان و مسیحیان را متحد و یکپارچه می بینند.

214

 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

بردسیر با زلزله ۴.۶ ریشتری از خواب پرید


نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر