خروج عناصر مسلح از محله الوعر حمص

دوشنبه 28 فروردين 1396
13:00
خروج عناصر مسلح از محله الوعر حمص طلال البرازی استاندار حمص امروز جزئیات خروج عناصر مسلح از محله الوعر این شهر را تشریح کرد.

العالم سوریه

روزنامه الوطن سوریه به نقل از "طلال البرازی" استاندار حمص اعلام کرد، پنجمین دور خارج کردن عناصر مسلح و خانواده هایشان از منطقۀ الوعر به مقصد جرابلس در حلب، به منظور پاکسازی این منطقه از عناصر مسلح، امروز (دوشنبه) از سر گرفته می شود.
به گفته استاندار حمص، قرار بود مرحله پنجم خروج عناصر مسلح دیروز یکشنبه انجام شود که به دلایل لوجستیکی به امروز دوشنبه موکول شد. وی بدون اشاره به تعدادی که در این مرحله از منطقه الوعر خارج می شوند، تاکید کرد هیچ مانعی برای خروج عناصر مسلح در این مرحله وجود ندارد.
پنجمین مرحله خروج عناصر مسلح و خانواده هایشان از منطقۀ الوعر، در چارچوب توافق میان نمایندگان حکومت سوریه و نمایندگانی از منطقه حی الوعر با نظارت روسیه در 13 مارس، صورت می گیرد.
براساس این توافق،عناصر مسلحی که تمایلی به آشتی با حکومت سوریه ندارند همراه با خانوادهایشان به مناطق شمالی این کشور منتقل می شوند.

در نخستین مرحله اجرای این توافق، 1500 نفر از جمله حدود 400 نفر از عناصر مسلح، این منطقه را ترک کردند.
حی الوعر آخرین منطقه در حمص است که هنوز گروههای مسلح در آن حضور دارند.

عملیات خارج کردن گروههای مسلح و خانواده هایشان با نظارت سازمان هلال احمر سوریه، نیروهای امنیتی و با نظارت روسیه اجرا می شود.
221

0% ...

آخرین اخبار

رسانه های عبری: ایران توانست معادله منطقه ای جدید ایجاد کند


اطلاعیه دوم ستاد بزرگداشت عروج خونین امام مجاهد شهید


سازمان ملل: آمریکا فورا تحریم‌ها علیه کوبا را لغو کند


هو شدن رئیس جمهور آمریکا در نیویورک


ایروانی: تبادل نظرات برای رسیدن به متن نهایی با آمریکا ادامه دارد


زمین‌لرزه شدید هرمزگان را لرزاند


لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم