مرد خاکستری، که هر هفته به ترامپ مشاوره می‌دهد کیست؟!

يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
13:00
مرد خاکستری، که هر هفته به ترامپ مشاوره می‌دهد کیست؟! منابع آگاه در کاخ سفید از مردی خاکستری خبر دادند که صحنه گردان سیاست های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است.

العالم - آمریکا

 

روپرت مرداک

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به طور هفتگی با یک نفر تماس تلفنی می گیرد و آنها درباره شماری از مسائل مربوط به سیاست ترامپ بحث و گفت وگو می کنند.

این روزنامه به نقل از منابع آگاه در کاخ سفید گفت: این فرد کسی نیست جز "روپرت مرداک" قطب رسانه ای آمریکا و جهان.

به نوشته این روزنامه، ترامپ و مرداک روابطی قوی و دیرینه دارند و مرداک از ترامپ در زمان های دشوار حمایت و وی را به توجه به مسائل اقتصادی تشویق می کند.

مرداک پیش از این با شان اسپنسر سخنگوی کاخ سفید تماس گرفت و حمایت خود را از وی دربرابر انتقادهای گسترده ابراز داشت. انتقاد گسترده از اسپنسر به خاطر آن صورت گرفت که او بشار اسد رئیس جمهور سوریه را شبیه هیتلر توصیف کرده است.

روزنامه یاد شده نوشت: روزنامه نیویورک پست و شبکه تلویزیونی فاکس نیوز که در مالکیت مرداک است، کمپین تبلیغاتی بزرگی را به نفع ترامپ به راه انداخته اند.

6

0% ...

آخرین اخبار

حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب و شرق لبنان/ هشدار تخلیه برای ۱۱ شهرک


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای