شش درصد جمعیت این کشور اروپایی درفقر مطلق به سر می برند

دوشنبه 4 ارديبهشت 1396
19:45
شش درصد جمعیت این کشور اروپایی درفقر مطلق به سر می برند مؤسسه ملی آمار ایتالیا اعلام کرد، چهار میلیون و پانصد هزار نفر از شهروندان ایتالیا در فقر مطلق زندگی می کنند.

العالم - اروپا

به گزارش پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان بونجورنو اسلوواکیا، بر اساس تازه ترین گزارش مؤسسه ملی آمار ایتالیا (ایستات)، در فاصله سال های 2014 و 2015 ، میزان فقر مطلق و نیز فقر نسبی در ایتالیا، تقریبا ثابت باقی مانده است.

بر همین اساس، شش ممیز یک دهم درصد از خانوارهای ساکن ایتالیا، یعنی چهار میلیون و پانصد و نود و هشت هزار نفر از آنها در فقر مطلق زندگی می کنند. در مقایسه با سال 2014 ، شرایط زندگی خانوارهایی با چهار عضو، بدتر شده است. میزان این خانوارها از شش ممیز هفت دهم به نه ممیز پنج دهم درصد افزایش یافته است. ده ممیز چهار دهم درصد از خانوارهای ایتالیایی، به طور نسبی در فقر زندگی می کنند. تعداد افرادی که در فقر نسبی زندگی می کنند، به هشت میلیون و سیصد و هفت هزار نفر می رسد که دربرگیرنده سیزده ممیز هفت دهم درصد از کل جمعیت ایتالیا است.

مؤسسه ملی آمار ایتالیا در گزارش خود اعلام کرد، در سال 2014 درآمد خانوارهای ساکن این کشور، سالانه به طور متوسط برابر با بیست و نه هزار و چهارصد و هفتاد و دو یورو (یعنی حدود دو هزار و چهارصد و پنجاه و شش یورو) در هر ماه بود.

ایستات در پایان گزارش خود اعلام کرد، شرایط اقتصادی خانوارهایی با سه یا چهار فرزند، بدتر است./ خبرگزاری صدا و سیما

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین