اطراف سایت اتمی کره شمالی از سکنه خالی شد

دوشنبه 4 ارديبهشت 1396
20:52
اطراف سایت اتمی کره شمالی از سکنه خالی شد گزارش رسانه های منطقه شرق آسیا حاکی است که کره شمالی اطراف سایت اتمی «پونگ گیه ری» این کشور را به دلیل آنچه «احتمال انجام آزمایش ‌اتمی» عنوان شده، از سکنه خالی کرده است.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی روز دوشنبه در گزارشی اعلام کرد: احتمال می رود که کره شمالی روز سه شنبه (فردا) به مناسبت هشتاد و پنجمین سالگرد تاسیس ارتش این کشور دست به ششمین آزمایش هسته ای بزند.


همین گزارش ها باعث شد تا امروز «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین و وزارت امور خارجه این کشور در بیانیه ای به شدت از همه طرف ها بخواهند دست به اقدامی نزنند که اوضاع را وخیم تر می کند.


با اوج گرفتن تنش ها، رسانه های کره جنوبی و آمریکا گزارش کرده اند که کره شمالی ممکن است در سالگرد تاسیس ارتش آزمایش اتمی جدیدی انجام دهد.


کره جنوبی افزوده است که منطقه اتمی «پونگ گیه ری» کره شمالی که پنجمین آزمایش اتمی این کشور در سال ۲۰۱۶ میلادی در آنجا انجام شد از سکنه خالی شده است.
همزمان اعلام شده بود که شورای امنیت سازمان ملل قصد دارد روز جمعه نشستی برای بررسی آخرین تحرکات کره شمالی برگزار کند.
روزنامه گلوبال تایمز چین هم امروز نوشته است که نگرانی هایی در میان مردم چین در مناطق مرزی این کشور با کره شمالی وجود دارد که سرنوشت این ناحیه در آینده چه خواهد شد اما ساکنان این ناحیه کماکان به زندگی عادی خود ادامه می دهند.
نشریه مصاحبه هایی با مردم ساکنان نواحی مرزی در شمال شرق چین انجام داده است که بر اساس آن آنان از آزمایش احتمالی اتمی کره شمالی ابراز نگرانی کرده اند.
سایت اتمی «پونگ گیه ری» کره شمالی در ۱۰۰ کیلومتری مرز با چین قرار دارد و در جریان آزمایش پنجم، مردم تکان های شدیدی را در شهرهای این منطقه از چین احساس کردند.
مردم به روزنامه چینی گفته اند که هر بار آزمایشی در این ناحیه بشود، تکان هایی مانند زمین لرزه رخ می دهد و کودکان بخصوص دچار هراس می شوند.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


سپاه پاسداران خطاب به مردم کویت: آمریکا سیادت شما را هتک کرده نه ما


سه پایگاه آمریکا در کویت هدف مجدد حملات پهپادی ارتش قرار گرفت


آمریکا در حال بررسی طرح حمله به کشور مالی است


تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت