القاعده مسئولیت انفجار متروی روسیه را به عهده گرفت

چهارشنبه 6 ارديبهشت 1396
00:07
القاعده مسئولیت انفجار متروی روسیه را به عهده گرفت یک گروه وابسته به القاعده مسئولیت حمله تروریستی فروردین ماه در متروی سن‌پترزبورگ را بر عهده گرفته و به مردم روسیه هشدار داده که باید هزینه مبارزه ارتششان با تروریست‌های سوریه را بپردازند.

العالم - اروپا

گروهی به نام «گردان الامام الشامل» که با القاعده در ارتباط است، مسئولیت بمب‌گذاری انتحاری در متروی سن‌پترزبورگ را بر عهده گرفت.

این گروه اعلام کرده که «اکبر جان جلیلُف» از عوامل این گروه در روز 14 فروردین، خود را در میان مسافران مترو منفجر کرده است.

در بیانیه الامام الشامل، دولت روسیه خطاب قرار گرفته و به سران کرملین هشدار داده شده که «شما از شکست در افغانستان عبرت نگرفتید؛ این ابتدای کار است و آنچه انتظار شما را می‌کشد، وحشتناک‌تر از انفجار سن‌پترزبورگ خواهد بود.»

در بیانیه این گروه تروریستی به مبارزه ارتش روسیه با تروریست‌ها در سوریه هم اشاره شده و خطاب به مردم روسیه آمده: «تا زمانی که مانع از دخالت کشورتان در سرزمین‌های اسلامی نشوید، بایستی هزینه این مداخله را بپردازید.»

امام شامل که با نام شیخ شامل هم شناخته می‌شود، از رهبران مذهبی مبارزه با دولت تزاری روسیه در سال‌های دور بود که در سال 1871 در مدینه درگذشت.

در انفجار 14 فروردین امسال در متروی سن‌پترزبورگ 14 نفر کشته و 45 تن زخمی شدند. دستگاه اطلاعاتی روسیه همان روزها هویت عامل انتحاری را اکبرجان جلیلُف از اتباع قرقیزستان اعلام کرده بود.

 

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است