اقدامات وحشیانۀ جنگجویان خارجی داعش در موصل

جمعه 8 ارديبهشت 1396
11:32
اقدامات وحشیانۀ جنگجویان خارجی داعش در موصل روزنامه دیلی تلگراف نوشت : داعش برای حفظ موصل از هیچ جُرم و جنایتی رویگردان نیست.

العالم عراق

روزنامه دیلی تلگراف امروز جمعه در گزارشی به قلم بن فارمر با عنوان " استفادۀ داعش از جنگجویان خارجی برای ارتکاب جنایات وحشیانه در آخرین مرحلۀ جنگ موصل " نوشت : داعش که در شهر موصل عقب نشینی می کند ، از جنگجویان خارجی برای ارتکاب جنایات فجیع و وحشیانه استفاده می کند تا شاید این شهر را تحت کنترل خود نگه دارد.
این روزنامه انگلیسی می نویسد : داعش از جنگجویان خارجی که در میان آنها اتباع انگلیسی وجود دارند ، به علت برخورد وحشیانه شان با مردم، به عنوان آخرین خط دفاعی استفاده می کند.
دیلی تلگراف به نقل از جان دوریان سخنگوی ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش گزارش داد: حدود هزار نیروی مسلح داعش همچنان در موصل هستند که در میان آنها تعداد زیادی جنگجوی خارجی وجود دارد. 
دوریان افزود : چیزی که بارها دیدیم ، این بود که سران داعش از مناطقی که احتمال از دست دادنش را می دهند ، فرار می کنند و جنگجویان خارجی را رها می کنند زیرا این جنگجویان با مردم وحشیانه برخورد می کنند.
وی خاطرنشان کرد: آنچه ما هم اکنون در مرکز موصل می بینیم ، اینست که داعش از چیزی شبیه سلاح های شیمیایی استفاده می کند . داعش به روش های وحشیانه با مردم رفتار می کند و افراد را فقط به علت داشتن نیت ترک موصل اعدام می کند.
دیلی تلگراف نوشت: پیوستن جنگجویان خارجی به داعش متوقف شده است زیرا ائتلاف مسیرهای پشتیبانی داعش را مسدود کرده است و بسیاری از جنگجویان خارجی به علت عقب نشینی داعش ، برای بازگشت به اروپا تلاش می کنند ولی بازداشت می شوند یا به دست نیروهای عراقی و سوری کشته می شوند.

1

2

 

3

 

4

 

214

0% ...

آخرین اخبار

تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد


انهدام چند تیم تروریستی وابسته به رژیم صهیونی و آمریکا در جنوب شرق


ارتش پاکستان: سفر فیلد مارشال منیر به ایران در ادامه تلاش‌های میانجی‌گری انجام می شود


فرمانده ارتش پاکستان در تهران/ مذاکرات ایران و آمریکا؛ محور رایزنی عاصم منیر


عارف خطاب به پاپ: پیشتاز «گفت‌وگوی جهانی برای اخلاق و شفقت» شوید


المطلع: ایران در حال بازترسیم موازنه قدرت است و آمریکا بهای تصمیمات آشفته خود را می‌پردازد


حمله پهپادی به مقر گروه تجزیه‌طلب مخالف ایران در حومه اربیل


شلیک موشک‌های حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی/ حمله اسرائیل به «یونیفل»