حکمتیار: به دنبال برقراری صلح هستم

شنبه 9 ارديبهشت 1396
14:50
حکمتیار: به دنبال برقراری صلح هستم رهبر حزب اسلامی افغانستان از علاقه‌اش به برقراری صلح در این کشور سخن گفت.

العالم - آسیا
به نقل از آسوشیتد پرس؛ یک جنگ‌سالار اسبق افغانستان که پس از تحولات سال 2001 با نیروهای آمریکایی جنگید و از سایر گروه‌های مجاهدین فاصله گرفت اعلام کرد در پی برقراری صلح در افغانستان است.
گلبدین حکمتیار، رهبر حزب اسلامی روز شنبه در یک شبکه تلویزیونی محلی ظاهر شد. وی در ولایت لغمان و در جمع گروهی از مردم و مقامات محلی گفت: «بیایید دست به دست هم دهیم تا به جنگ خاتمه دهیم و صلح را به افغانستان بازگردانیم.»
سازمان ملل در ماه فوریه سال جاری نام گلبدین حکمتیار را از فهرست تحریم‌های گروه‌های تروریستی داعش و القاعده خارج کرد. در سپتامبر سال گذشته میان حکمتیار و دولت افغانستان توافقی امضا شد که به موجب آن حزب اسلامی خصومت با دولت افغانستان را کنار گذاشت و در ازای آن، نام حکمتیار از فهرست تحریم‌های سازمان ملل خارج شد.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: آقای استارمر جان بریتانیایی ها را به خطر نیاندازید


دست رد ناتو به سینه ترامپ


اجرای «موج ۶۹» عملیات وعده صادق ۴؛ هدف شرکت های پشتیبانی رزمی و راداری رژیم صهیونیستی


اعتراض ملونی به«تفسیرهای ساختگی» از بیانیه اروپا و ژاپن: ماموریت نظامی در تنگه هرمز نداریم


پیام نوروزی پزشکیان: امسال به نوروزی نیاز داریم که وحدت را نشان دهد


هشدار مالزی درباره پیامدهای تشدید تنش با ایران


کنایه عراقچی به آمریکا در خصوص تکرار سناریوی ویتنام در ایران


هشدار عراقچی نسبت به برنامه‌های رژیم صهیونیستی برای حمله به زیرساختهای ایران


پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۵؛ سال «اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی»


سردار قاآنی: وحدت امت اسلامی مایه وحشت استکبار جهانی و صهیونیزم بین الملل است