سرمایه گذاری در املاک داماد ترامپ شرط ورود به آمریکا!

دوشنبه 18 ارديبهشت 1396
14:08
سرمایه گذاری در املاک داماد ترامپ شرط ورود به آمریکا! اقدام داماد رئیس جمهوری آمریکا در شانگهای چین و صحبت از دادن ویزای مهاجرت ایالات متحده در قبال سرمایه گذاری در املاک متعلق به خانواده «کوشنر» موجب بروز انتقادهای جدیدی شده است.

العالم-آمریکا

به گزارش سی ان ان، جرد کوشنر داماد دونالد ترامپ و از مشاوران رده بالای کاخ سفید دیروز در شانگهای چین با تجار چینی جلسه داشت.

کوشنر در این جلسه به تجار چینی پیشنهاد داده در صورت سرمایه گذاری در املاکی که متعلق به خانواده وی در نیوجرسی است می توانند ویزای مهاجرت آمریکا را دریافت کنند.

به نوشته سی ان ان، خبرنگاران از حضور در جلسه کوشنر با تجار چینی منع شده بودند و به همین دلیل جزئیات بیشتری درباره آن منتشر نشده است.

انتشار این خبر در شرایطی که مدتی است خبرهای زیادی درباره بروز اختلاف میان مشاوران ترامپ منتشر می شود امکان اوج گیری مجدد این اختلافات را بیشتر کرده است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا حمله موشکی ایران به پایگاه‌های خود را تائید کرد


بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی در جنوب نوار غزه


تحلیل میدل‌ایست‌مانیتور؛ چرا قطر تعامل با ایران را بر تقابل ترجیح می‌دهد؟


پیام عراقچی خطاب به عون: لبنان را از دست دشمن واقعی خود نجات دهید


2 پایگاه هوایی و تاسیسات مهم باقی مانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا هدف قرار گرفت


حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران