عکس؛ همدردیِ بانمک پارلمان لبنان با اسرای فلسطینی

چهارشنبه 20 ارديبهشت 1396
18:02
عکس؛ همدردیِ بانمک پارلمان لبنان با اسرای فلسطینی رئیس پارلمان لبنان در اقدامی نمادین و برای یادآوری اعتصاب غذای صدها اسیر فلسطینی، با آب و نمک از نمایندگان پذیرایی کرد.

العالم - لبنان

«نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان در نشست امروز (چهارشنبه) و در اعلام همبستگی با اسرای فلسطینی، با آب و نمک از نمایندگان پذیرایی کرد.

بر اساس گزارش وبگاه «العهد»، بری گفت: ما همیشه در انسجام با اصول انقلاب فلسطین و حقوق ملت آن پیشتاز بوده‌ایم.

وی در ادامه اعتصاب غذای «سلیم الحص» نخست‌وزیر اسبق لبنان در اعلام همبستگی با اسرای فلسطینی را ستود.

حدود 1600 اسیر فلسطینی 24 روز است که دست به اعتصاب غذا زده‌اند و برای شستشوی معده‌های خالی خود و به منظور جلوگیری از بوی تعفن در طول اعتصاب غذا فقط از «آب ونمک» استفاده می‎کنند.

در همین راستا، فعالان فلسطینی مقیم اروپا در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی برای همبستگی با اسرای فلسطینی اعتصاب کننده غذا، هشتگ «آب و نمک» راه اندازی کرده‌اند.

 

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: ما در بعد نظامی و سیاسی جنگ پیروز شدیم


مجلس در پی سازوکار قانونی برای تأمین امنیت تنگه هرمز


بانوی دانشمند ایرانی در جمع یک درصد دانشمندان برتر جهان


نماینده جنبش حماس: فلسطینیان در غزه به نام آتش بس به قتل می رسند/ نتانیاهو بهانه ها را تمامی ندارد


رونمایی از بانک جامع اطلاعاتی میناب/ میناب؛ در قاب یک روایت جامع


ستادکل نیروهای مسلح: تا شکست کامل دشمن کوتاه نخواهیم آمد


رونمایی از کتاب «طلوع نظم جدید جهانی» در بغداد با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی عراق


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در تهران، قم و مشهد


الحاق غزه و کرانه باختری به سرزمین های اشغالی در نقشه سنتکام


راننده خودروی مرگ چهارراه گلزار کرج اعدام شد