فرمان پوتین برای افزایش تدابیر امنیتی در جام جهانی

پنج‌شنبه 21 ارديبهشت 1396
00:51
فرمان پوتین برای افزایش تدابیر امنیتی در جام جهانی رئیس جمهوری روسیه فرمان افزایش تدابیر امنیتی برای جام جهانی فوتبال 2018 و جام کنفدراسیون ها 2017 را امضا کرد.

العالم-اروپا

به گزارش رسانه های روسیه، ولادیمیر پوتین روز چهارشنبه فرمان افزایش تدابیر امنیتی در خاک روسیه در زمان برگزاری این دو تورنمنت را صادر کرد.
براساس این فرمان، علاوه بر افزایش تدابیر امنیتی، فروش هر گونه سلاح و مهمات، مواد منفجره و سمی در مناطق تعیین شده ممنوع است.
جام کنفدراسیون ها 2017 از 17 ژوئن تا دوم ژوئیه در چهار ورزشگاه روسیه برگزار می شود. تیم های استرالیا، کامرون، شیلی، آلمان، مکزیک، نیوزیلند، پرتغال و روسیه در این جام به رقابت می پردازند. فروش بلیت این رقابت ها از ماه آوریل شروع شده است. جام کنفدراسیون ها یک تورنمنت آمادگی برای کشور میزبان است که یک سال قبل از جام جهانی فوتبال برگزار می شود.
جام جهانی به میزبانی روسیه نیز از 14 ژوئن تا 14 ژوئیه سال آینده میلادی در این کشور برگزار می شود. 11 شهر شامل مسکو و سن پطرزبورگ در سراسر روسیه میزبان این تورنمنت هستند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم


فهرست خسارات سنگین حملات ایران به آمریکای متجاوز منتشر شد


سخنگوی سپاه: تعداد کشته‌های آمریکا بعد از نقض تفاهمنامه بالای ۲۰۰ نفر است