پیشروی نیروهای عراقی در محله اقتصادیین در شمال موصل

پنج‌شنبه 21 ارديبهشت 1396
17:24
پیشروی نیروهای عراقی در محله اقتصادیین در شمال موصل فرمانده پلیس عراق از پیشروی نیروهای این فرماندهی در محله اقتصادیین در شمال غربی شهر موصل و بازگشایی مسیر امدادرسانی از موصل به سمت غرب شهر تلعفر خبرداد.

العالم - عراق

به گزارش شبکه روسیاالیوم، سرلشکر "رائد جودت" فرمانده پلیس فدرال عراق با اعلام این خبر تصریح کرد: یگان های واکنش سریع پلیس فدرال با نفوذ به ورودی های شمالی محله اقتصادیین، مواضع تروریست های داعش را با استفاده از دهها خودروی زرهی و انتشار صدها نفر از گردان های رزم شبانه بر بالای ساختمان ها و منازل در خیابان 60 این محله محاصره کردند.
به گفته جودت، دراین عملیات دهها تن از عناصر تروریست کشته و مقادیر زیادی اسلحه و مهمات نظامی آنها منهدم شد.
فرمانده پلیس فدرال افزود: در این عملیات همچنین مسیر امدادرسانی موصل به سمت غرب شهر تلعفر گشوده شد.
در همین حال، سرلشکر "محمود الفلاحی" از کشته شدن دو عامل انتحاری را حین تلاش برای نفوذ به منطقه بحیره رزازه در جنوب غربی رمادی خبرداد. تروریست های انتحاری داعشی مجهز به کمربندهای انتحاری، امروز پنج شنبه قصد نفوذ به منطقه بحیره رزازه در جنوب غربی رمادی و انفجار کمربندهای خود را داشتند.
الفلاحی خاطرنشان کرد: هنگ هشتم ارتش عراق موفق شد عوامل انتحاری را کشته و خودروی تروریست ها را منهدم کند. در این عملیات آسیبی به نیروهای ارتش وارد نشد.
گفتنی است، عناصر گروهک تروریستی داعش هرازگاهی به منطقه بحیره رزازه در جنوب غربی رمادی هم مرز با استان کربلا نفوذ می کند که در نتیجه آن تاکنون شماری که بیشتر از نیورهای امنیتی هستند، جان خود را از دست داده اند.
221

0% ...

آخرین اخبار

آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا


اشتباه فاجعه‌بار ترامپ در تنگه هرمز


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای قطری


کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت


تقلای انگلیس و فرانسه برای ائتلاف‌سازی درباره آینده هرمز


وزیر خارجه ترکیه: ایران در مورد آتش بس صادق است/ اسرائیل در پی دشمن جدید است


تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا/ جهان میان متجاوز و مدافع، تفکیک قائل شود


مذاکرات ایران-‌ آمریکا، محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان