ترامپ: از اول می‌خواستم رئیس اف‌بی‌آی را اخراج کنم

پنج‌شنبه 21 ارديبهشت 1396
23:08
ترامپ: از اول می‌خواستم رئیس اف‌بی‌آی را اخراج کنم رئیس‌جمهوری آمریکا گفته که از ابتدا قصد داشته «جیمز کومی»، رئیس اف‌بی‌آی را اخراج کند.

العالم - آمریکا

به گزارش «پالیتیکو»، دونالد ترامپ امروز پنجشنبه رئیس برکنار شده اف‌بی‌آی را «پرمدعا» توصیف کرد و گفت که فارغ از نظرات مقام‌های وزارت دادگستری قصد اخراج وی را داشته است.

وی در مصاحبه‌ای با ان‌بی‌سی نیوز که قرار است برنامه کامل آن تا ساعاتی دیگر پخش شود گفت: «او آدمی پرمدعا و خودنما است. «اف‌بی‌آی» دچار آشفتگی شده است.»

ترامپ اضافه کرد: «شما این را می‌دانید، من می‌دانم. همه می‌دانند. نگاهی به اف‌بی‌آی یک سال پیش بکنید دچار آشفتگی واقعی شده است.»

کاخ سفید قبلا ادعا کرده بود که ترامپ، جیمز کامی را به توصیه وزارت دادگستری آمریکا برکنار کرده است. مطابق این ادعا، این وزارتخانه با ارسال یادداشتی به ترامپ از نحوه مدیریت رئیس اف‌بی‌آی درباره تحقیق در مورد استفاده کلینتون از ایمیل شخصی انتقاد کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز


استرالیا خواهان بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات شد


ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم