شمار شهدای عوامیه به 4 نفر رسید

شنبه 23 ارديبهشت 1396
19:01
شمار شهدای عوامیه به 4 نفر رسید شمار شهدای حمله وحشیانه نظامیان سعودی به محله مُسَوَّرِه در منطقه شیعه نشین عوامیه در شرق عربستان به چهار نفر افزایش یافته است.

العالم - عربستان سعودی

به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، این خبر را یک منبع محلی سعودی اعلام کرد. نیروهای امنیتی سعودی برای چهارمین روز به محاصره محله مسوره ادامه دادند.

تصاویر نشان می دهد که نیروهای امنیتی از اسلحه و مهمات سنگین در حمله به محله مسوره استفاده کردند. بیش از سی هزار نفر در این محله زندگی می کنند.

حکومت سعودی از رسیدن آب و غذا به محاصره شدگان جلوگیری می کند. چهار روز است که شهر عوامیه به علت حمله خونین نیروهای امنیتی سعودی به ساکنان محله مسوره به صحنه جنگ شباهت دارد. آتش و دود همه جای این محله تاریخی را فراگرفته است و خودروها به علت گلوله باران بی هدف خانه های مردم بی دفاع توسط نیروهای سعودی در آتش می سوزند و شمار بیشتری کشته یا زخمی شدند.

العالم تصاویری از شهدا به نامهای ابو علی عبد الله، جواد داغر ، علی محمد قادم عقاقه و نیز یک هندی مقیم عوامیه به دست آورده است.
این نیروها دهها شهروند را نیز بازداشت کرده اند.

سیاست تخریب این محله تاریخی، مساجد را نیز شامل شده و مسجد سید محمد کاملا تخریب و مسجد فتیه در محله دیره نیز گلوله باران شده است. رژیم سعودی به حمله طائفه ای برای نابودی محله مسوره و کوچاندن اجباری بیش از 30 هزار نفر متهم شده است. هدف از این جنایت نیز از بین بردن تاریخ و هویت این محله تاریخی است که از قدیمی ترین محله هاست و در آن علما و شخصیتهای ادبی و فرهنگی و علمی پرورش یافته اند.

به گفته شاهدان عناصری از نیروهای سعودی علامت پیروزی را در این محله نشان می دادند و برخی نیز به شیوه گروه تروریستی داعش شعار و تکبیر می گفتند.

صدها دستگاه خودروی زرهی برای پشتیانی کامل از لودرها و بلدوزرها به این محله یورش بردند و بیش از 30 هزار شهروند را بی خانمان کردند و هدف از این اقدام نیز تغییر جمعیتی با اهداف طائفه ای و انتقامجویانه برای محو تاریخ عوامیه است که یادآور تاریخ شیخ نمر باقر النمر است چرا که او نماد جانفشانی علیه ظلم و طغیانگری است.

شماری از حقوقدانان با توجه به ادامه محاصره محله مسوره که ساکنان آن از کمبود آب و غذا رنج می برند از جامعه بین المللی خواستند جلوی جنایاتی را که سعودی علیه عوامیه مرتکب می شود بگیرد. علاوه بر این جلوی ورود نیروهای درمانی به منطقه گرفته شده و همین باعث شده است بر وخامت اوضاع بهداشتی و انسانی افزوده شود.

 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی


محله الزیتون غزه در آتش می‌سوزد... و آوارگان فلسطینی، مرگ و اشغالگری را به چالش می‌کشند


سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت