7 کشته از یک خانواده در حمله آمریکا به حومه رقه

شنبه 23 ارديبهشت 1396
22:47
7 کشته از یک خانواده در حمله آمریکا به حومه رقه فعالان سوری از کشته شدن 7 نفر از یک خانواده در حمله ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا به نزدیکی شهر رقه خبر دادند.

العالم - سوریه

فعالان سوری کشته شدن 7 غیرنظامی از یک خانواده شامل یک مرد و دو پسر و دو نوه اش و مردی دیگر به همراه همسرش را ثبت کردند. این افراد بر اثر حمله مستقیم جنگنده های ائتلاف بین المللی طی 48 ساعت گذشته به مناطقی در اطراف شهر رقه پایگاه اصلی داعش کشته شدند.

این فعالان همچنین تاکید کردند که ائتلاف بین المللی مناطقی در شهرک لطامنه در حومه شمالی حماه را به طور گسترده بمباران کرد. اطلاعاتی درباره تلفات و یا مصدومان این حملات در دست نیست.

در دیرالزور نیز جنگنده هایی که احتمال می رود وابسته به ائتلاف آمریکا باشند، روز جمعه، مناطقی در شهرک القوریه در حومه شرقی دیرالزور را بمباران کردند که به کشته شدن 5 نفر و زخمی شدن شماری دیگر منجر شد.

جنگنده های ائتلاف بین المللی همچنین پس از نیمه شب جمعه مناطقی در اطراف میدان های نفتی التنک و العمر در حومه شرقی دیرالزور را بمباران کردند که به خسارتهای مادی انجامید؛ اما اطلاعاتی درباره تلفات جانی ثبت نشده است.

یادآور می شود که جنگنده های ائتلاف به طور گسترده در حال پرواز در آسمان حومه دیرالزور هستند و هر از گاهی دست به حملات پراکنده می زنند.

210

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا