دخالت سازمان امنیت آمریکا در حمله سایبری به انگلیس؟

شنبه 23 ارديبهشت 1396
23:53
دخالت سازمان امنیت آمریکا در حمله سایبری به انگلیس؟ کارمند اسبق سازمان امنیت ملی آمریکا احتمال مداخله سازمان امنیت ملی آمریکا در حمله ویروسی به مراکز پزشکی بریتانیایی را مطرح کرد.

العالم-آمریکا

به گزارش اسپوتنیک، ادوارد اسنودن در صفحه توییتر خود نوشت: با توجه به حمله شب گذشته در بریتانیا، کنگره ملزم است در این زمینه تحقیق کند که آیا سازمان امینت ملی آمریکا در مورد آسیب‌پذیری احتمالی سیستم‌های عامل های مورد استفاده در بیمارستان های ما اطلاعاتی دارند یا خیر.

به گفته وی، اگر سازمان امنیت ملی آمریکا مواردی را که کشف کرده بودند پیش از حمله هکرها افشا می‌کرند، امکان داشت که این حملات صورت نگیرد.

پیش از این گزارش‌ شده بود که حمله روز جمعه هکرها به مراکز پزشکی بریتانیایی و همچنین شبکه ارتباطی اسپانیایی Telefónica، با استفاده از یک برنامه مخرب سازمان امنیت ملی آمریکا صورت گرفته است.

 

مهر

0% ...

آخرین اخبار

چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


ناتو در طرح ترامپ علیه تنگه هرمز شرکت نمی‌کند


ایران هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید


آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا