حضور ایران در جشنواره «عروسی حلال» روسیه

يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
01:15
حضور ایران در جشنواره «عروسی حلال» روسیه طراحان ایرانی در جشنواره «عروسی حلال» روسیه شرکت می‌کنند.

العالم-اروپا

نایله زیگانشینا - رئیس سازمان اجتماعی اتحادیه بانوان مسلمان تاتارستان - گفت: چهار طراح ایرانی در قازان هنر دوخت مدل‌های زیبای لباس و توانمندی خود را در جشنواره عروسی حلال (Halal wedding) به‌نمایش می‌گذارند.

او ادامه داد: کیفیت پارچه‌های استفاده‌شده در ایران همیشه من را شگفت‌زده می‌کند، طراحان ما باید از آن‌ها پارچه بخرند و به سبک خودمان لباس بدوزند.

قرار است بیش از ۲۰ طراح معروف از تاتارستان، باشقیرستان، مسکو و دیگر مناطق کشور روسیه همراه با طراحان ایرانی لباس‌های جدید خود، ویژه عروسی را ۱۹ می در چارچوپ نمایشگاه لباس‌های اسلامی به نمایش بگذارند.

این برنامه در حاشیه نشست نهمین اجلاس اقتصادی بین‌المللی کشورهای سازمان همکاری اسلامی و روسیه پیش بینی شده که بیش از دوهزار مهمان خارجی از ۵۰ کشور در آن حضور دارند.

 

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه عمان: آمریکا و ایران آتش بس را تمدید کنند


فعال سیاسی: جنگ با ایران یک شکست استراتژیک برای واشنگتن بود و پروژه صهیونیستی-آمریکایی را نابود کرد


۸۵۷ مدرسه در جنگ آسیب دیده است


رژیم صهیونیستی، صور لبنان را بمباران کرد


سخنگوی دولت: آرزوی تغییر رژیم را به حاکمیت ایران بر تنگه هرمز تبدیل کردیم


قهرمانی ایران در رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی آسیا


بررسی آخرین وضع آتش‌بس در گفتگوی تلفنی پزشکیان و پوتین


تلاش آمریکا برای سواستفاده از آتش بس شکست خورد


عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم


مخالفت اسپانیا با عملیات ناتو در تنگه هرمز