پروازجنگنده روسی در 6 متری هواپیمای تجسسی آمریکا

يکشنبه 24 ارديبهشت 1396
04:21
پروازجنگنده روسی در  6 متری هواپیمای تجسسی آمریکا یکی از فرمانده‌هان نیروهای آمریکا مستقر در اروپا اعلام کرد که یک جنگنده «سوخو-27 » روس در اقدامی قابل توجه به 6 متری هواپیمای تجسسی آمریکا نزدیک شد.

العالم-اروپا

 یک جنگنده روسی با پرواز بر فراز دریای سیاه به 6 متری یک هواپیمای تجسسی آمریکا نزدیک شد.

به نوشته وبگاه شبکه «ان بی سی نیوز» این خبر را یک نماینده نیروی دریایی آمریکا مستقر در اروپا عنوان کرده است.این حادثه در تاریخ 9 ماه مه (سه شنبه هفته گذشته) رخ داد و در جریان آن یک «سوخو-27» روسی به یک هواپیمای تجسسی آمریکا مدل « P-8A Poseidon» نزدیک شد .

این وبگاه پرواز هواپیمای آمریکا را «ماموریتی عادی در فضای بین‌المللی» عنوان کرد و پرواز جنگنده روس را نیز «امن و حرفه‌ای» نام نهاد.

وزارت دفاع روسیه نیز در همین باره به پرواز یک جنگنده «سوخو-30» این کشور برفراز دریای سیاه و همراهی یک هواپیمای دیگر تجسسی آمریکا حاضر در منطقه اشاره کرد.

خبرگزاری «اینترفکس» با اشاره به این خبر گزارش کرد که این جنگنده روسی برای رهگیری هواپیمای آمریکا عازم منطقه شد .

 

0% ...

آخرین اخبار

عارف: آیت‌الله فیاض منشأ آثار ارزشمند برای حوزه‌های علمیه بود


واکنش عصبی ترامپ به رأی کنگره: «خجالت بکشید»


وزیر کشور: اجلاس شانگهای فرصتی بسیار خوب برای دیپلماسی منطقه‌ای است+فیلم


مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر در تهران آغاز شد


افشای ماهیت مذاکرات واشنگتن؛ از دیکته ۵ شرط شرم‌آور صهیونیست‌ها تا وحشت کاخ سفید از هشدار قاطع تهران


آیت‌الله فیاض از مراجع نجف اشرف درگذشت


مخبر: فرزندان خمینی کبیر، هژمونی آمریکا را زیر گام‌های اراده خود له کردند


نماینده مجلس: بازیابی سکوهای پارس جنوبی نشان‌دهنده توان بازسازی سریع صنعت نفت و گاز است


۹ شهید و تعدادی زخمی در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به غزه


پروژه ۲۵ میلیارد دلاری نیروگاه هرمز به عنوان بزرگترین تفاهم‌نامه هسته‌ای ایران با روسیه کلید خورد