حضور کره شمالی در نشست جاده ابریشم به رغم هشدار آمریکا

دوشنبه 25 ارديبهشت 1396
09:33
حضور کره شمالی در نشست جاده ابریشم به رغم هشدار آمریکا آمریکا به چین هشدار داده بود که حضور کره شمالی در نشست "جاده ابریشم" جدید چین می‌تواند حضور دیگر کشورها را تحت تاثیر قرار دهد و بر بزرگترین رویداد دیپلماتیک چین در سال 2017 سایه افکند.

العالم - آسیا

به گزارش شبکه روسیاالیوم، مشارکت کره شمالی در بزرگترین رویداد دیپلوماتیک در چین و در سال جاری میلادی تعجب آور است به ویژه پس از آنکه دولت پیونگ یانگ در اوایل یکشنبه گذشته (14 می) یک موشک بالستیک دیگر را آزمایش کرد، در حالیکه مطالبات بین المللی برای محدود کردن برنامه هسته ای این کشور همچنان ادامه دارد.

براساس گزارش خبرگزاری مرکزی کره شمالی، "کیم یونگ جیه" وزیر روابط اقتصادی و خارجی این در رأس هیاتی وارد پکن شد. این خبرگزاری به جزئیات بیشتر دراین باره اشاره ای نکرد.

در هنگام گرفتن عکس جمعی مراسم افتتاحیه و سخنرانی "شی جینگ پینگ" رئیس جمهور چین، ورود همزمان وزیر روابط اقتصادی و خارجی کره شمالی و "مت بوتینگر" مشاور کاخ سفید و نماینده ایالات متحده آمریکا در مذاکرات نشان داده شد.

در مورد اینکه هیات کره شمالی در کدام یک از جلسات این نشست شرکت خواهد کرد توضیحی داده نشده است.
پیشتر دو منبع آگاه گفتند: سفارت آمریکا در پکن یادداشت دیپلماتیکی را به وزارت امور خارجه چین ارائه کرده و در آن گفته دعوت از کره شمالی پیام نادرستی را منتشر می‌کند، آن هم در زمانی که جهان تلاش دارد تا پیونگ‌یانگ را به خاطر آزمایشات مکرر موشکی و اتمی‌اش تحت فشار بگذارد.
این در حالی است که وزارت امور خارجه چین روز (پنجشنبه) بدون پرداختن به جزئیات تنها اعلام کرد که کره شمالی هیاتی را برای نشست کمربند اقتصادی کشورهای جاده ابریشم اعزام خواهد کرد.
وزارت امور خارجه چین روز (شنبه) در واکنش به هشدار آمریکا در بیانیه‌ای گفت: پکن از حضور تمامی کشورها در این نشست استقبال می‌کند. نشست راه ابریشم یک نشست آزاد و جامع است. ما از حضور تمامی کشورها در این نشست با هدف همکاری‌های بین المللی استقبال می‌کنیم.
این نشست هم اکنون طی روزهای 14 و 15 مه (24 و 25 اردیبهشت) با حضور رهبران 29 کشور جهان در پکن در حال برگزاری است.
221

0% ...

آخرین اخبار

شهادت ۳۴ لبنانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی


وزیرخارجه ترکیه: نتانیاهو بعد از ایران به سراغ ترکیه می‌آید


برآورد اولیه 270 میلیارد دلاری خسارت ایران در جنگ اخیر تا الان


افزایش حملات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و غزه/ ۲ فلسطینی شهید شدند


واشنگتن پست: قالیباف تیم آمریکایی را تحت تاثیر قرار داد


وزیر راه: هیچ مسیر جاده‌ای و ریلی مسدود نیست


ایران خواستار غرامت از ۵ کشور منطقه شد


رژیم صهیونیستی سفیر ایتالیا را احضار کرد


تاکید مجدد انگلیس بر گنجاندن لبنان در آتش‌بس بین ایران و آمریکا


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر